جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
منم هنوز نامزدم ولی کیستام رفتن و دخترعممم باردار شد البته بچه دومشو
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
پیازدرمانی چیه نشنیدم تاحالا. باید بخوریم، من عاشق پیازم که، چه درمان خوبیه😊
من الان خاطرم نیست چندسال پیش یکی از این پزشکای طب سنتی ترکیه ای یاد داده بود و خیلی هم تاثیر گذار هستش فردا از پیج خود پزشک میخونم اینجا براتون مینویسم
دکتر من بهم گف پیازو لایه لایه کن اب یریز بزار بجوشه ولی چون طعمش بده عسلم بریز ک بتونی بخوری بعدشم بچه برای پلی کیستیک و تنبلی تخمدان برین طب سنتی تاثیرش فوق العادس و کوه نوردی و پله نوردیم یادتون نره اگه ورزشم برین ک چه بهتر
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃