2777
2789
عنوان

شهر خالی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه پدرم بعد فوت مامانم و ازدواجش ما رو کلا فراموش کرده و سرد شده ولی دلم یه لحظه گرفت از نبودنش من به همون به ظاهر اسم پدر راضیم خدا پدرت رو   بیامرزه

اگه کسی اطلاعاتی درباره ی طلاق داره لطفا کمکم کنه
بهتر....منکه الان نتونستم بعد سال ها کنار بیام....از اول نمیدیدم بهتر بود 

ایندحرفو نزن ما دلمون با خاطره هاشون خوشه

من هنوزم اگه دردی داشته باشم اول میگم اخ باباجون اسمش بهم ارامش میده

خدا رحمتشون کنه نه چرا بگیم ادم اینجور مواقع به دوسناش نیاز داره واسه درد و دل مارو در غم خودت شری ...

بابام خیلی سختی کشید 80 سال کار کرد

مامانم که مرد دوباره ازدواج کردو میخواست سرپرستی یه بچه رو هم بگیره تازه 5ماهه که یه وختر از بهزیستی بهشون داده بودن   که رفت

دی ماه بود .‌‌... یه روز برفی ...

خیلی شدید برف میبارید ......... ماشین تو جاده به هر طرفی سر میخورد.... اجبار به رفتن بود ....

اون روز بهترین عموم رو از دست داده بودم .... باید به خاکسپاریش میرسیدم ‌..

دخترش دامپزشکی مشهد درس میخوند ...............

تا وقتی رسید شهر ما و اومد دم خونشون نمیدونست باباش فوت شده ...... فرض کنید چه شوکی بهش وارد شده باشه ...

خیلی به باباش وابسته بود ‌‌‌‌.... نمیدونم الان چطوری زنده ست ...

فقط میدونم تا آخر عمرش هر وقت برف بیاد ، نمیتونه خاطرات تلخشو فراموش کنه .... سفیدی برف همیشه اونو یاد عزا و لباس سیاهش میندازه ...