2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید گیج شدم

79 بازدید | 6 پست

من افکارم ذهنیتم همیشه سعی کردم مثبت نگهدارم ولی گاهی اوقات نمیدونم چه حسیه چه حالیه واقعا میمونم توش مثلا همین امشب ولی خواهشا توهین نکنید 

یهو احساس می کنم دنیا همش بیهوده است با خودم فکر میکنم خب ادم به همه خواسته ها و ارزوهاشم رسید ولی که چی میخواد چیو ثابت کنه ما میخوایم به کجا برسیم اینکه به شیطان ثابت شه باید برای ما سجده می کردی یا اینکه صد سال بعد همه ازم تعریف کنن کی بودم خب که چی تعریف کنن یا نکنن چه فرقی میکنه وقتی من دیگه نیستم..یا اینکه اصلا قبل اینکه پا به این دنیا بزاریم از ما پرسیدند میخای زندگی کنی یانه..گناه ما چیه شاید ما اصلن دلمون نمی خواست بیام این دنیا و کل داستان اجبار بوده باشه گاهی احساس میکنم همه مون سربازانانی هستیم که یا برای خدا یا شیطان می جنگیم و قربانی میشیم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیای به این چیزا فکر میکنم ولی بی فایده هست... کسی جواب محکمی برای این سوالا نداره...

اصن مثل یه حمله عصبیه 

و اینکه دنیا فانی و پوچ و بی  ارزشه ...واینکه مجبوریم چقدر  بدوییم تا بتونیم خونه ماشین پو ...

اره واقعا..ادم گاهی دلسر میشه از تلاش کردن..قبلنا مثلا یه ادم معروف میشنیدم خودکشی کرده تعجب میکردم میگفتم دنیا باب میلش بودهه و همه چی داشته چرا اینکارو کرده ولی الان فکر میکنم این افکار واسه کسی که معروف و لقب داره سخت تر میشه چون گاهی حس میکنه خب همه چی دارم ولی قراره چی بشه و باز میبینه بیهوده ست