2777
2789
عنوان

نظر بدید خیلی خیلی ضروری

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 20 پست

زیرش ی شومیز گلبه ای بپوش شال و کیف هم گلبهی این سه تا ست باشه آبی ملایمم قشنگه با کفش پاشنه بلند مشکی

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه ۲ میتونم ب جای رنگ قهوه ای از مشکی استفاده کنم ؟؟

اگه میدونی بهش میاد اره عزیزم

چیزای مختلف بپوش  جلو ایینه امتحان کن ممکن به نظر قشنگ نیاد اما توی تن بهت بیاد عزیزم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
اگه میدونی بهش میاد اره عزیزم چیزای مختلف بپوش  جلو ایینه امتحان کن ممکن به نظر قشنگ نیاد اما ...

مرسی عزیزم .حالا بنظرت ب جای دامن میشه شلوار دم پا مشکی هم پوشید ؟بعد کمربند و هم ببندی ی حالتی میشه تا کمر تنگ پایینش تقریبا جلو باز گشاد

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
مرسی عزیزم .حالا بنظرت ب جای دامن میشه شلوار دم پا مشکی هم پوشید ؟بعد کمربند و هم ببندی ی حالتی میشه ...

من خیلی نمیپسندم عزیزم حس میکنم مجلسی نمیشه

اما بازم تاکید میکنم این نظر شخصی من عزیزم اول نظرشما مهم و دوم اینکه ممکن توی تنت عالی باشه

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡