2777
2789
عنوان

چطور تو قرنطینه انگیزه درس برای کنکور رو بالا ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست
هوشش هست ولی تنبلی ای تنبلی

منم میخوام ارشد امتحان بدم،ولی وقت نکردم کتابامو باز کنم،دانشگاه خوب نمیخوام و باید تو شهر خودمون قبول بشم،میدونی چراااااا؟چون دوتا بچه دارم یه ۸ ماهه یه ۸ ساله،محدودیت دارم،کل روز درگیر کار خونه و بچه هام،اصلا وقتی برام نمیمونه،هر شب قبل خواب فکر میکنم با خودم که تا  آخر عمر باید تو خونه بمونم و درگیر کارهای روزمره باشم آتیشم میزنه،ناشکری نمیکنم با بچه هام عشق میکنم ولی کار بیرون ادمو خیلی سرحال میکنه،  رشته خوب قبول شدن و شاغل شدن یعنی آیندتو ساختی،شده تا خود صبح بخون ولی یه رشته درست درمون قبول شو برا یه عمر خودتو نجات بده،من فقط و فقط میخوام ارشد بگیرم شاید بتونم یه کاری پیدا کنم

منم میخوام ارشد امتحان بدم،ولی وقت نکردم کتابامو باز کنم،دانشگاه خوب نمیخوام و باید تو شهر خودمون قب ...

چشم عزیزم

تلاشمو میکنم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان پذیره و خیلی چیز دور از ذهنی نیست  تلاش کنی حتما میرسی بهش

شماها نظرتون راجب این رشته چیه؟؟
به نظرتون پول ساز است

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
پزشکی و رشته های پیراپزشکی کلا تو ایران میشه گفت درآمد خوبی داره ، مخصوصا اگر خیلی حرفه ای و به طور ...

میترسم که انتخاب کنم و پولساز نباشه

به نظر شما برای یه خانم جذابه این رشته

میترسم که انتخاب کنم و پولساز نباشه به نظر شما برای یه خانم جذابه این رشته

طبیعیه نگران باشی ولی میتونی از مشاوره های کنکور بیشتر کمک بگیری و باهاشون مشورت کنی یا تو اینترنت سرچ کنی که خیالت راحت باشه ، راستش من خیلی اطلاعات کافی ندارم ولی فکر میکنم رشته ی خوبی باشه و همه ی خانم ها احتیاج دارن به ماما ، جذابیت این هر رشته ای بر میگرده به علاقه و خواسته ی شما 

طبیعیه نگران باشی ولی میتونی از مشاوره های کنکور بیشتر کمک بگیری و باهاشون مشورت کنی یا تو اینترنت س ...

مرسی گلم