2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی با رعایت فاصله هیچکس بچه عزیزشو نمیفرسته مدرسه...یا انلاین میگیرن یا هم تو شهریور که یکم اوضاع بهتر شه...امشب دوباره نگاه کردم وزیر اموزش پرورش گفته بود هیچ عجله ای برای بازگشایی مدارس نیست..

در من گورستانی پر از خاستن ها و نرسیدن هاست(:
حتی با رعایت فاصله هیچکس بچه عزیزشو نمیفرسته مدرسه...یا انلاین میگیرن یا هم تو شهریور که یکم اوضاع ب ...

بله درسته

من خودمم راضی نیستم بچم بره 

ولی خب اخه اوضاع ک معلوم نیست کی درست میشه 

باید برسن ب سال آینده 

بله درسته من خودمم راضی نیستم بچم بره  ولی خب اخه اوضاع ک معلوم نیست کی درست میشه  باید ...

امکان داره انلاین ازمون بدن یا میانگین ترم اول و اون یه ماهی که مدرسه رفتن رو توی کارنامه نوبت دوم بزنن...

حتی اگه امتحان حضوریم بگیرن فکر نکنم نمرات همچین درخشان باشه...اکثریت درسو ول کردن

امکان داره انلاین ازمون بدن یا میانگین ترم اول و اون یه ماهی که مدرسه رفتن رو توی کارنامه نوبت دوم ب ...

کاملا موافقم با حرفاتون 👌🏼

دقیقا الان هیچ کس درس نمیخونه

من به دخترم میگم میگه چیزی معلوم نیس واسه چی بخونم

کاملا موافقم با حرفاتون 👌🏼 دقیقا الان هیچ کس درس نمیخونه من به دخترم میگم میگه چیزی معلوم نیس وا ...

من خودم محصلم اصلا برنامه های تی وی رو حتی نگاه نمیکنم  

واقعا نمیتونم خیلی تنبل شدم

شما هم یکی مثل دختر من 😂😂😂😂 الان همه همینن😅

امیدوارم اگه خاستن ازمون بگیرن یه ازمون ساده باشه  

هرچند من نمونه میرم فک کنم پدرمو درارن