2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنا خانومای خانه دار هیچوقت نمیتونن ب استقلال مالی برسن و ب جز شوهر داری و بچه داری ک البته کار خیلی مهمی هم هست  هدفای دیگ ای ندارن(امیدوارم نریزین سرم😑)

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

با رسیدن به خودت 

کتاب خوندن 

باشگاه رفتن 

یه کار خونگی کوچیک راه انداختن .. البته اینا نظر منه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

محکم باش و سعی کن جوری باشی که بهت احترام بزارن.مرتب و تمیز باش.لباسهای کهنه نپوش.برای خودت وقت بزار و کلاس و باشگاه برو.کارات رو به موقع انجام بده.عاقلانه با همه چیز برخورد کن.عصبی و زود رنج نباش.برای خودت خرج کن پلیس قانع باش.

زن در هر صورت به نظرم باید تحصیلات بالا داشته یا هنر خاصی داشته باشه

زبان بلد باشه

خودمونم وقتی تعریف زنی با همچین ویژگیایی میشنویم ناخودگاه بهش افتخار میکنیم

بقیه افتخار کنن شوهرم افتخار میکنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کتاب بخونه

به خودش و بچه ش و شوهرش برسه

خونه داری ش عالی باشه

هر روز چیز جدیدی یاد بگیره

اهل اخبار و اطلاعات روز باشه

خلاصه امروزش با روز قبلش فرق کرده باشه 

من خودم زبان میخونم😎😎

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مطمئنا خانومای خانه دار هیچوقت نمیتونن ب استقلال مالی برسن و ب جز شوهر داری و بچه داری ک البته کار خ ...

ببين منم مشكلم همينه 

ولي بعضي از همين خانه دارا جورين كه شوهره خيليم بهشون احترام ميزاره و روشون حساب ميكنه 

ميخوام راهكارشو بدونم 

مطمئنا خانومای خانه دار هیچوقت نمیتونن ب استقلال مالی برسن و ب جز شوهر داری و بچه داری ک البته کار خ ...

اتفاقا کار فقط کار بیرون نیست 

اتفاقا یه زن موفق و زرنگ نمیره بیرون از صبح تا بوق سگ واسه مردم کار کنه و از مدیر و همه حرف بشنوه 

الان خانم های هستند تو خونه درامدزدایی میکنن ..

تو همین اینستا نگاهکن خانم های که کیک بلدن بپزن و کلاسشو رفتن و هنرشو داره ده برابر شاغل ها پول درمیارن

خیاطی چشم شوهراروپر میکنه

خیلی به سرووضع خودت برس لباس و خوراکی و ...

یه کمم پس انداز برا روز مبادا داشته باش یواشکی از همه

چند وقت یه بار غذا و کیک و ژله و دسر متنوع از گوگل یا کانالای تلگرام ببین و آماده کن

برا منم دعا کن آرزومه یه شوهر خوب داشته باشم از شکست خسته ام

خدا کنه بمیرم الهی آمین
ببين منم مشكلم همينه  ولي بعضي از همين خانه دارا جورين كه شوهره خيليم بهشون احترام ميزاره و رو ...

خب دیگ اون ب خاطر سیاست خودشونه سیاست تو ذات هر زنی هست ایشالا بقیه کمکت میکنن

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”