2777
2789
عنوان

يك زن خانه دار چطور ميتونه پيشرفت كنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 32 پست

بستگی به خانواده داره، مثلا اگر همسرتون آدم تحصیل کرده ایه شما هم حتما مدرک تحصیلیتو بالا ببر، حالا شده دانشگاه پیام نور یا مجازی چون قصد نداری بری سرکار ولی صرفا جهت کم نیاوردن و اینکه بتونی تو یه موضوعی صاحب نظر باشی. اگرم تحصیلات برای خانوادتون مهم نیست خوب باز هنرهای زیادی وجود داره که میتونی یاد بگیری، علاقه مندیتو پیدا کن و نهایتا اینکه شخصا همیشه فکر میکنم یه خانوم حتی اگه شاغل نیست اما باید چیزی بلد باشه که اگه لازم شد ازش پول دربیاره یعنی نباید این حسو بده که حتما وابستگی مالی داره

💚💖

من یه زن خانه دارم

الان دارم زبان انگلیسی یاد میگیرم و بعدش ان شالله فرانسه.

گاهی ریاضی کار  میکنم تا تقویت بشه و فردا روز به بچم کمک کنم تو درساش

آشپزی و هنر همسرداریمم با کتاب تقویت میکنم نا روز به روز بهتر بشم.

اوقات فراغتم به ورزش و شعر نوشتن و رمان میگذره.

اللته قبل کرونا کلاس آموزش کشت زعفران رفتم تا بتونم ان شالله در آینده کار آفرین هم بشم و...

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شوهرت به چشم بدي نگاهت نميكنه؟

از پدرشون یاد گرفتن که زن باید فقط خونه داری کنه نمیدونم چرا اعتقادی ندارن کا زن هم میتونه تو اجتماع باشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

باید یه کاری کنی که شوهرت بگه خوب شد این سر کار نمیره ها وگرنه از گشنگی میمردیم😂😂😂😂

شوخی کردم باید هنرمند باشی، به خودت و بچه اگه داری همیشه برسی. روابط عمومیت خوب باشه. پشتیبانش باشی. با اخلاق و رفتار و هنرمندی و .... سربلندش کنی. خلاصه وقنی خانواده و فامیلش بهش بگن خانومت خیلی تکه اون وقته که بهت افتخار میکنه. 

حرفت باید یکی باشه. جهت گیری اخلاقیت همیشه با ثبات باشه خیلی جاها جلوی احساستو بگیری اشکت دم مشکت نباشه و احساسی تصمیم نگیری. کلا هر کاری که تو رو قوی نشون بده. در عین حال ظرافتا و زیباییای زنونه رو هم حفظ کنی. لطیف هم باشی.

زن در هر صورت به نظرم باید تحصیلات بالا داشته یا هنر خاصی داشته باشه زبان بلد باشه خودمونم وقتی تع ...

خب با وجود همه اينا وقتي خونه نشين باشه مثل زنبور بي عسل ديگه همه اون تحصيلات و زبان هيچ حاصلي نداره 

اتفاقا کار فقط کار بیرون نیست  اتفاقا یه زن موفق و زرنگ نمیره بیرون از صبح تا بوق سگ واسه مردم ...

من موقعیت اجتماعی رو منظورمه وگرنه اینکارارو هر زنی میتونه انجام بده... من بیشتر منظورم شغل معلمیو کارمند بودنه خودمم ب شخصه تو فکو فامیل میبینم ک چقد بین یه خانوم شاغل و خانوم خانه دار فرق میذارن و چقدر از یه خانوم شاغل حساب میبرن

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
مطمئنا خانومای خانه دار هیچوقت نمیتونن ب استقلال مالی برسن و ب جز شوهر داری و بچه داری ک البته کار خ ...

حرف منو با لحن بد نخون عزیزم ولی دوروبر من زنهای خونه دار بیشتر پیشرفت کردن اونم اینطور که پول مردو بالا کشیدن حالا بازبون ریختن و...

فقط من بی عرضه بودم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
من موقعیت اجتماعی رو منظورمه وگرنه اینکارارو هر زنی میتونه انجام بده... من بیشتر منظورم شغل معلمیو ک ...

شما حتما شاغل نشدی و داری از بیرون گود نگاه میکنی 

من خودم حسابدار بودم و هستم و اگه چند سال کار کنی و پول ندادن شرکت ها و خستگی و زندگی نکردن مخصوصا تو متاهلی رو درک کنی شاغل بودن برات بت نمیشه 

اون فرق گذاشتن بخاطر عزت نفسه خود طرفه وگرنه اصلا ربطی به شاغل بودن و نبودن نداره 

خیاطی چشم شوهراروپر میکنه خیلی به سرووضع خودت برس لباس و خوراکی و ... یه کمم پس انداز برا روز مباد ...

عزيزم 

منم مجردم 

ايشالا كه امسال همه مجردا ازدواج خوب داشته باشن

شما حتما شاغل نشدی و داری از بیرون گود نگاه میکنی  من خودم حسابدار بودم و هستم و اگه چند سال ک ...

منم هر شغلی منظورم نیست منظورم کار دولتیه یا یه کار مناسب نه هر کاری... نه خب من ب شخصه بااینکه هنوز کنکوریم و شاغل نشدم میبینم دخترایی ک معلمن یا یه شغل خوب و مناسبی دارن ببشتر از دخترای مجرد خواستگار دارن همیشه تو مجالس بیشتر ب چشم میان و خیلی چیزای دیگ‌... مطمئنا بین یه خانوم خانه دار و یه خانوم بااستقلال مالی و موقعیت خوب فرق زیاده ..نمیشه ک اینو انکار کرد 

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
منم هر شغلی منظورم نیست منظورم کار دولتیه یا یه کار مناسب نه هر کاری... نه خب من ب شخصه بااینکه هنوز ...

نه نمیشه انکار کرد ولی کو شغل دولتی ؟؟؟؟؟؟

الان دوست های من با مدرک دکترا بیکارن 

اوضاع جامعه اونجوری که فکر میکنی نیست

خب با وجود همه اينا وقتي خونه نشين باشه مثل زنبور بي عسل ديگه همه اون تحصيلات و زبان هيچ حاصلي نداره ...

تحصیلات تو زندگی بدرد میخوره همه ی آدمای تحصیلکرده کار که نمیکنن تو جمعای خونوادگی رو ادمای تحصیلکرده بیشتر حساب میکنن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کتاب بخونه به خودش و بچه ش و شوهرش برسه خونه داری ش عالی باشه هر روز چیز جدیدی یاد بگیره اهل اخب ...

عزیزم من از زبان هیچی نمیدونم میشه راهنماییم کنی از کجا شروع کنم مثلا چ کتابی یا برنامه ای؟ 

نه نمیشه انکار کرد ولی کو شغل دولتی ؟؟؟؟؟؟ الان دوست های من با مدرک دکترا بیکارن  اوضاع جامعه ...

اره عزیزم بابای منم میگ یا دانشگاه فرهنگیان قبول شو یام کلا درس خوندنو بذار کنار ارزشی نداره ... خدا لعنت کنه باعثو بانی این وضعیتو 😔