2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم محترم ببینی به چی علاقه دارین همون رو تو گوگل سرچ کنید مطالعه کنید بروز میشید مثلا من به تکنلوژی علاقه دارم سرچ میکنم .به علاو اینا هم چیزای دیگه سرچ میکنم خوبه 

دوستان من اصلا ادم به روزی نیستم و نمیدونم باید چی کار کنم میدونید وقتی بین دوستام قرار میگیرم احسا ...

اطلاعاتتو ببر بالا یکی ۲ تا سایت خوب و کامل برو که در مورد همه چیز میگن بعد سرچم داشته باشید خوبه

تو چه حوزه ای ؟ 

اطلاعات سیاسی ؟ اقتصادی ؟ اجتماعی ؟

یا

ظاهر و تیپ 

یا تکنولوژی؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من خیلی زود ازدواج کردم و اینکه  اهل رفیق و دوست نیستم یعنی هیچ وقت فرصتشو نداشتم تا کنکور دادم دانشگاه بعدشم سرکار و فقط همون دوستای دوران دانشگاهم رو دارم و تمام

همیشه ساده بودم زیاد اهل آرایش اینا هم نیستم خیلی خوب دوست دارم اینجوری باشم اما زیاد وقتشو نداشتم و اینکه به مرور زمان این کار برام دیگه کمرنگ شده ولی دوستام اینجور نیستن اونا خیلی خیلی شادند وقتی تو یه جمعی هستیم  اونا اهل بزن برقص یا نوشیدنی الکی و... هستند اما من نیستم

وقتی نمیرم ازم ناراحت میشن که خودتو میگیری  وقتی هم میرم غیر مستقیم مسخرم میکنن بنطرتون چی کار کنم