2777
2789
از نظر تیپ و قیافه

تیپ یچیز کاملا سلیقه ایه 

ولی خب میتونی موهاتو رنگ بزاری،همیشه ی ارایش ملایم داشته باشی،لباسایی ک میپوشی سعی کن ب بدنت بیاد و‌رنگاشون بهم بخوره

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
من خیلی زود ازدواج کردم و اینکه  اهل رفیق و دوست نیستم یعنی هیچ وقت فرصتشو نداشتم تا کنکور دادم ...

خب شخصیت شما ب دوستاتون نمیخوره و اخلاقاتون باهم‌فرق داره 

دوستاتو عوض کنی و خودت باشی ب نظرم بهتره

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی زود ازدواج کردم و اینکه  اهل رفیق و دوست نیستم یعنی هیچ وقت فرصتشو نداشتم تا کنکور دادم ...

اگه کار میکنی خیلی این چیزا بستگی به محیط کار داره. توی بعضی اداره ها خانومها به خودشون نمیرسن می افتی با اونها

اگه کار میکنی خیلی این چیزا بستگی به محیط کار داره. توی بعضی اداره ها خانومها به خودشون نمیرسن می اف ...

نه اصلا کلا من هیچوقت این اخلاق رو نداشتم کاری به محیط کارم نداره

مگ چند سالتونه؟ کاش از همون اول با کسایی دوست میشدین ک بهتون از نظر اخلاقی نزدیکن و تفریحای ی سطح د ...

میدونی اگه دوست نداشت مثل اونها باشه الان دوست نبودن. دقت کن که استارتر عزیز نگفته دوستهام خوب نیستن. دوست داره خودش تغییر کنه

میدونی اگه دوست نداشت مثل اونها باشه الان دوست نبودن. دقت کن که استارتر عزیز نگفته دوستهام خوب نیستن ...

یسری اخلاقا ذاتیه و‌عوض کردنشون خیلی سخته وباعث میشه خودش و‌اطرافیانش اذیت بشن 

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼

واقعا هم ظاهرمو دوست دارم وهم اخلاقم اما از این ناراحتم که دوستی ندارم و این اذیتم میکنه نمیخوام هیچ کدوم رو تغییر بدم اما از طرفی اصلا با دوستام همسو وهم فکر نیستم گاهی میگم چه اهمییتی داره دوست نداشته باشم اما گاهی میبینم واقعا نیاز دارم از نظر روحی

واقعا هم ظاهرمو دوست دارم وهم اخلاقم اما از این ناراحتم که دوستی ندارم و این اذیتم میکنه نمیخوام هیچ ...

دیر نیست تا آدم مییمره وقت داره دوست پیدا کنه دتیا پر آدمه چراگیر دادی به ۴تا آدم توخالی که فقط دک وپزشون باعث میشه مسخرت کنن