2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب میشه ینی؟بقیش چی نوشته ‌؟

چند وقتشه؟میگن تا ۴ یا ۵ ماهگی برطرف میشه معمولا

اکثر نوزادا دارن دیگه نگرانی نداره

بقیه چیزاش نرماله

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
چند وقتشه؟میگن تا ۴ یا ۵ ماهگی برطرف میشه معمولا اکثر نوزادا دارن دیگه نگرانی نداره بقیه چیزاش نرم ...

۲ ماهشه.آخه شیر نمیخوره.وزنش کمه.چیکار کنم آخه

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

وزن تولد و وزن دوماهگیش چقدره؟دکتر باید بهش دارو بده تا این چند ماه حالش بهتر بشه چون بزرگتر بشه کامل برطرف میشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
کارم همش گریس‌دعاش کنید شیر نمیخوره

عزیزم نگران نباش، این روزها رو به خودت و بچه زهر نکن. می گذره. دختر منم رفلاکس داشت و شیر نمی خورد ولی شش ماه، یک سال دیگه یه خاطره فقط ازش باقی مونده. فقط دارو و رعایت کردن مسائلی که رفلاکس رو کاهش میده همین. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بخوابونش و تو خواب عمیق شیرش بده. من برای اینکه دخترم خواب عمیق داشته باش تمام مدتی که خواب بود روی پام نگهش میداشتم. مهره های کمرم و لگنم نابود شد ولی به گرسنه نموندن دخترم می ارزید. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
وزن تولد و وزن دوماهگیش چقدره؟دکتر باید بهش دارو بده تا این چند ماه حالش بهتر بشه چون بزرگتر بشه کام ...

کی خوب میشه ؟ وزن تولد ۳۲۰۰ .وزن دوماهگی ۴۵۰۰

عزیزم نگران نباش، این روزها رو به خودت و بچه زهر نکن. می گذره. دختر منم رفلاکس داشت و شیر نمی خورد و ...

وای توروخدا ؟ ینی ۶ ماهگی خوب میشه؟ من شیزم کمه زیر سینم بی قراری میکنه با شیشع ام میکنه .ولی شیشه رو زور بزنم میخوره.براش دعا کن

استاتر عزیز ،،یه دکتری بهت میگم ببرش خدایی دستش طلاست ،،دختر خودم مشکل معده داشت شدید هم ورم هم زخم ،،بدون اندوسکوپی تشخیص داد دارو داد سر یه ماه دخترم خوب شد ،،برا من عین معجزه بود بقران ،،من از گیلان میاوردم تهران پیشش ،،خیلیام از مشهد و اصفهان اورده بودن ،،متخصص گوارش کودکانه ،،کارش همینه ،،اسم دکترم دکتر علی اکبرسیاری ،،بزن اینترنت سرچ کن ،، عالیه ،،صددرصد بچتو خوب میکنه تو زمان کم ،،من باور کن شاید هزارجا هزارتا دکتر بردم کسی نتونست خوب کنه بچمو ،،ببر نتیجه میگیری

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
استاتر عزیز ،،یه دکتری بهت میگم ببرش خدایی دستش طلاست ،،دختر خودم مشکل معده داشت شدید هم ورم هم زخم ...

داروش چی بود؟ میشه بگی؟ شیر خشک میخورد؟