2777
2789
وای توروخدا ؟ ینی ۶ ماهگی خوب میشه؟ من شیزم کمه زیر سینم بی قراری میکنه با شیشع ام میکنه .ولی شیشه ر ...

بستگی به شدت رفلاکس داره ولی به مرور بهتر و بهتر میشه. دو ماهگی تا ۴ ماهگی اوج رفلاکسه. با شروع غذای کمکی هم رفلاکس خیلی بهتر میشه. تو خواب عمیق شیرش بده یا تو ماشین در حال دور دور

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
داروش چی بود؟ میشه بگی؟ شیر خشک میخورد؟

نه گلم وختر من از نوزادی اینقدر ریفلاکس داشت ک ،،دکترا داروهای مختلف دادن ،،چندتاشونم گفتن ببر پیش اعصاب ممکنه از اعصابش باشه ،،کای بچم عذاب گشید تا هفت سالگیش ،،اونوقت یکی این دکترو معرفی کرد این در یک ماه بچمو کامل خوب کرد ،

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شدت رفلاکس داره ولی به مرور بهتر و بهتر میشه. دو ماهگی تا ۴ ماهگی اوج رفلاکسه. با شروع غذای ...

باید حتما درمان بشه ریفلاگس وگرنه خوب نمیشه

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
باید حتما درمان بشه ریفلاگس وگرنه خوب نمیشه

بله. تو پست اولم هم به استارتر گفتم دارو در کنار رعایت کردن مواردی که رفلاکس رو کاهش میده. منم دارو میدادم ولی این شیر نخوردن تو بیداری وزن بچه رو کاهش میده که باید یه قلقی از بچه پیدا بشه تا شیرش داد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.