2777
2789
عنوان

دورهمی +هانی😍🍬😂 حال امروزتون چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3510 بازدید | 1040 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خبرا مامان جوون

والا تو یه تاپیکی بودم مخم سوت کشید .طرف میگه من با هیچ مردی جز شوهرم حرف نمیزنم..سوار ماشین که اصلا نمیشم مثلا تاکسی چه بشه آژانس سوار شم پولو همو اول میدم دیگه سکوت تو مغاژه ای که فروشندش مرده نمیرم برمم شوهرم حرف میزنه..من اصلا.بهش میگم خو پسرخاله پسر دایی اینا چی .میگه رفت و امد ندارم باشون اگرم ببینم فقط سلام🤔بنظرت من مریضم یا اون عجیبه

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
والا تو یه تاپیکی بودم مخم سوت کشید .طرف میگه من با هیچ مردی جز شوهرم حرف نمیزنم..سوار ماشین که اصلا ...

عجببببببب 

منم یه تاپیک دیدم ترکوندیمش 

میگفت همه ی نی نی سایتیا دهاتین من خوبم

ریختیم سرش نابود شد

هانی خانم هستم 🔫😂
عجببببببب  منم یه تاپیک دیدم ترکوندیمش  میگفت همه ی نی نی سایتیا دهاتین من خوبم ریختیم ...

الان میارم بالا..میگه من عااشقگ خنده هام مال همسرمه نگاهام مال اونه نیل سخنم با اونه انگا ما با فروشنده حرف بزنیم میگیم آقا بیا ...استغفراالله😂خدا شفا بده همه مریضارو

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
الان میارم بالا..میگه من عااشقگ خنده هام مال همسرمه نگاهام مال اونه نیل سخنم با اونه انگا ما با فروش ...

ویییی عق عق تشنج 😒😒😂😂

منم که عاشق رادانم ایطو نمیکنم😎😎😎😎😍 عشق ما واقعیه

هانی خانم هستم 🔫😂