2777
2789
عنوان

دورهمی +هانی😍🍬😂 حال امروزتون چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3510 بازدید | 1040 پست
من موندم چتو کیارش دنیا اوردی😂😂😳😵

نگم‌برات هانی😭😭😭😭☹☹☹☹☹☹بسختی تازه طبیعی😱😱😱😱😱انقد ترسیده بودم نمتونستم جیغ بزنم تا ساعتها بعد دنیا اومدنش زبون قفل کرده بود

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگم‌برات هانی😭😭😭😭☹☹☹☹☹☹بسختی تازه طبیعی😱😱😱😱😱انقد ترسیده بودم نمتونستم جیغ بزنم تا ساعتها بع ...

فدای تو بشم مامان خوشکل 😭😂😙

اینهمه سختی کشیدی 

هانی خانم هستم 🔫😂
فدای تو بشم مامان خوشکل 😭😂😙 اینهمه سختی کشیدی 

خدا نکنه😂😂😂❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@sarire     سلاااام بیا خیلی اعصابم خرد شده

سلام عشقم چیشده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام عشقم چیشده

سالام

امروز از هفت صبح کلاس آنلاین داشتم

بعد زنگ اول خوب گذشت زنگ دومی یهو نتم قطع شد هرکاری کردم هم نبودم 

دوتا کلاسم از دست رفت 

چون که تو کلاس هم حاضر نبودم نمره کم شد ازم 

ینی اعصاابم داخون شده گریه هم کردم

حالا دوتا معلمو سرعت نور درس دادن 

هانی خانم هستم 🔫😂
سالام امروز از هفت صبح کلاس آنلاین داشتم بعد زنگ اول خوب گذشت زنگ دومی یهو نتم قطع شد هرکاری کر ...

چقد کم شانسی دختر 

حالا چی میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چقد کم شانسی دختر  حالا چی میشه

هیچی😂😂😂🔫🔫

یکم گریه هم کردم هیچ چون اول کلاسا بودم حاضری زده بودم نفهمیدن نیومدم دیگ چیزی نگفتن

اولش گفتم شاید نمره کم کنه دیگ نکرد

هانی خانم هستم 🔫😂
هیچی😂😂😂🔫🔫 یکم گریه هم کردم هیچ چون اول کلاسا بودم حاضری زده بودم نفهمیدن نیومدم دیگ چیزی نگفتن ...

حیف چشات نیس گریه میکنی عسیسم😡

خب دیگه خداروشکر نمره هم ازت کم نکردن مشکل ازنت داشتی 

سالام امروز از هفت صبح کلاس آنلاین داشتم بعد زنگ اول خوب گذشت زنگ دومی یهو نتم قطع شد هرکاری کر ...

بیجا کردن خو بگو نت من قطع شده من مقصرم چه مسخره.....زنگشون بزن خووو.این چه کاریه اعتراض کن...لعنت بهت کرونا

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
بیجا کردن خو بگو نت من قطع شده من مقصرم چه مسخره.....زنگشون بزن خووو.این چه کاریه اعتراض کن...لعنت ب ...

ینی از این شیوه اموزش متنفرم 

از شش صبح بیدار شدم تا همین الان پای گوشی بودم 

داداشمم همش فیلم بگیریم بفرستیم

الان اینقدر خسته ام دارم محو میشم🔫😭

هانی خانم هستم 🔫😂