2777
2789
چندسالشه؟ چکارست؟ چجوری تورو پیدا کرده آخه؟؟؟

۲۶ تو اینستا پیدا کرده تو شرکت نستله کار میکنه نمیدونم میشناسی شرکتش رو یا ن .

خیلی گیر داده

باهاش منطقی صحبت کردم گفتم اگر خونتون ایران بود یا لااقل خانواده ت رو میشناختم قطعا باهات ادامه میدادم ولی نمیشه واقعا اونم گفت حالا ادامه بدیم من میام ایران.مسلمونم هست خیلی هم از ما معتقد تره.

اول قشنگ توضیح بده بعد...

۲۶ سالشه

تو شرکت نستله کار میکنه 

مسلمونه

تواینسناا پیدام کرد از همونجا گیر دادش

بعدش گفتم که ببین اگر پدر مادرت رو میشناختم یا چمیدونم ایران بودین و شرایط آشنایی بود ب پیشنهادت فک میکردم .ولی اینحوری واقعادنمیشه ما هفت پشت غریبه ایم. اونم گفت ادامه بدیم حالا تا ببنیم جی میشه . گفت میاد ایران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ تو اینستا پیدا کرده تو شرکت نستله کار میکنه نمیدونم میشناسی شرکتش رو یا ن . خیلی گیر داده باهاش ...

میدونم توی اینستا پیدا کرده اما چجوری یهو تورو پیدا کرده؟؟؟؟ تعجب نکردی؟؟؟ مطمئنی راست میگه؟

یکم سخته فک کردن راجع بهش ،نمیتونی علافشم کنم بش بگی بیاد ایران و... بعد بهش بگی نه

خانوادت باید ببینی اجازه میدن با همچین کیسی ازدواج کنی؟ باید هند بری زندگی کنی، وضع مالیش خوبه؟ هندیا اکثرشون آدم فقیری هستن و....

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
۲۶ سالشه تو شرکت نستله کار میکنه  مسلمونه تواینسناا پیدام کرد از همونجا گیر دادش بعدش گفتم ...

اگر میدونی تهش نرسیدنه تا وابستش نشدی کات کن،ادامه یه رابطه ای که تهش معلوم نیست بهم برسید باعث آسیب به تو میشه 

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
میدونم توی اینستا پیدا کرده اما چجوری یهو تورو پیدا کرده؟؟؟؟ تعجب نکردی؟؟؟ مطمئنی راست میگه؟ یکم سخ ...

تو لایک کننده های ی پیج دیده اتفاقی. باهاش ویدیو چت داشتم.چون شک کرده بودم ولی کاملا هندیه. ن این فقیر نیستش.منم نمیتونم هند زندگی کنم بهش گفتم خانواده م نمیزارن ولی اون میگه حالا بشناسیم همو منم میام ایران. منم دلم نمباد علافش کنم خودش گیر داده.

اگر میدونی تهش نرسیدنه تا وابستش نشدی کات کن،ادامه یه رابطه ای که تهش معلوم نیست بهم برسید باعث آسیب ...

جوابشو نمیدم اصلا. بعضی روزا دوبار بم زنگ میزنه جوابشو نمبدم اخه خداروخوش نمیاد جوون مردم رو امیدوار کنی. من ن میخوام ناراحت بشه ن امیدوار بشه

جوابشو نمیدم اصلا. بعضی روزا دوبار بم زنگ میزنه جوابشو نمبدم اخه خداروخوش نمیاد جوون مردم رو امیدوار ...

واقعا هم سخته، ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

فدای تووووو مرسی که انقدر با حوصله جواب دادی😘😘😘😘

قربونت عزیزم ، کاری نکردم امیدوارم خوشبخت بشی😍💜💛

خب انگلیسی حرف میزنیم .تو اینستا پیدام کرده بدجور گیر داده.

مال کجاست دهلی بمبئی ؟؟

بعد ازدواج میرید هند؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
فدای تووووو مرسی که انقدر با حوصله جواب دادی😘😘😘😘

اگر اوضاع مال خوب باشه که خیلی ادمای صاف و ساده و خوبی هستن و ارزششو داره بری هند زندگی خوبی هم داری چون یه سریا کاخ نشینن یخ سریا فقیر

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اگر اوضاع مال خوب باشه که خیلی ادمای صاف و ساده و خوبی هستن و ارزششو داره بری هند زندگی خوبی هم داری ...

اره خیلی مهربوننننننن خیلیییئ اوضاع مالیشم خوبه فقط میمونه مساله شناخت ک مهم ترین مساله هست