2777
2789
عنوان

برای بار دوم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله سالم و خوش قدم باشه نگرانی ندارد اختلاف سنیش با نی نی بعدی میشه‍3/8

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
مبارکهبزرگه دخترتم

تا بدنیا بیاد پیشه ۲سال و ۹ ماهش

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

مبارک باشه عزیزم 

برا باردار نشدن باید خیلی سفت و سخت پیشگیری کرد 

اورژانسی که زیاد کارساز نیست 

بعد اینکه ماشاا... دخترتون نزدیک ۲ سالشه 

تا بیاد دومی دنیا بیاد حدود ۳ سالش میشه ماشاا.. 

خوبه که فاصله سنیشونم مناسبه 

عزیزم😍

چه نگرانی خانووووم😍لذتشو ببر🤗

دوتا رو باهم انشالله بزرگ میکنی با سلامتییی😌💞دردسرش زیاده سختی داره ولی میگذره همدم خانوم کوچولت میشه عزیزدلم🤭♥️

از حالا تیکر بارداریتو نصب کن😋🌿♥️

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!
چرا سقط نمیکنین؟؟

چقدر راحت این پیشنهاد و میدی... به جای اینکه دلگرمش کنی

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی