ببرش دکتر کودکان حتما کمکت میکنه برای وزن گیریش سرلاک خیلی خوبه خوشمزه هم هست یه بار بدی بچه ها عاشقش میشن
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببرش دکتر کودکان حتما کمکت میکنه برای وزن گیریش سرلاک خیلی خوبه خوشمزه هم هست یه بار بدی بچه ها عاشق ...
عزیزم الان تحت نظر ی دکتر خوب هست. چندتا دکتر عوض کردم ولی هیچکدومشون واسه اشتهاش هیچ کاری نمیکنن. هیچ دارویی نمیدن ک این بچه یکم شیر و غذا بخوره. قد و وزنش از نمودار خیلی پایینتره. سرلاک هم همیشه بهش میدم. ولی تاثیری نداره.
نکنه شما هم کار منو کردی من تو غذای بچه کمکی اصن نمک نمیریختم بچه یه قاشقم بزور میخورد بعد چند نفر گفتن نمک بریز اشکال نداره بچه من که به دنیا اومد وزنش پایین بود۲۲۰۰ رفلاکسم داشت هرچی میخورد بالا میاورد الان دویست گرم وزنش کمه دکترشو عوض کن شاید یه داروی دیگه ای بده درکت میکنم خیلی بده ادم همش حرص میخوره
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
منم مثل شما بودم دخترم ب شدت بد غذاس اوایل ب هر طریقی بهش غذا میدادم از خونه ی مامانم آبجیم غذا میاوردم براش ک اگ اینو نخورد یه چیز دیگ داشته باشم بهش بدم تو حموم بهش غذا میدادم الانم همینه ولی خوب من زیاد حرص نمیخورم عادت کردم
نکنه شما هم کار منو کردی من تو غذای بچه کمکی اصن نمک نمیریختم بچه یه قاشقم بزور میخورد بعد چند نفر گ ...
هه نه گلم. من همیشه تو سوپش یکم نمک میریزم. اونجوری بینمک ک حال آدمو بهم میزنه 😅
آخی عزیزم خدا حفظش کنه برات.
بخدا ۳-۴ تا دکتر عوض کردم. میگن ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. ولی مشخصه مث چی دارن دروغ میگن!!! مگه میشه هیچ راهی نباشه... الکی فقط پول ویزیت میدم هیچی نمیدن ب بچه!!
منم مثل شما بودم دخترم ب شدت بد غذاس اوایل ب هر طریقی بهش غذا میدادم از خونه ی مامانم آبجیم غذا میاو ...
آخی عزیزم... خدا حفظش کنه برات.
پسر منم همینطوره. باید قنداقش کنم بهش چندتا قاشق غذا بدم. اونم با هزارجور ترفند و گول و کلک ... وگرنه دستش باز باشه تموم غذا رو حیف و میل میکنه و هیچیم نمیخوره. شیر هم خوب نمیخوره یکم خیالم راحت باشه.
هه نه گلم. من همیشه تو سوپش یکم نمک میریزم. اونجوری بینمک ک حال آدمو بهم میزنه 😅 آخی عزیزم خدا ح ...
مرسی عزیزم خدا نی نی تورم برات حفظ کنه ولی من خیلی شنیدم بعضی از جوشونده های گیاهیم خیلی خوبه اخه شربت اشتهااور یکم عوارض داره اب انارم میگن واسه اشتهای بچه خیلی خوبه ولی خب الانم که فصلش نیست