2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 194 پست
خوب بسلامتی ایشالا نگفت چند هفتته؟

سلامت باشی عزیزم نه نگفت

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم هنوز هوب نشدم. نه عزیزم من اصفهانم. کی باید رفت واسه غربالگری؟  من که اون دکتری که میخ ...

فرزان جون من یه سوال دیگم ازت داشتم.تو که اصفهانی تا حالا اسم بانو سلام رو شنیدی؟که زن عارفه ای هستش،بانو سلام بتول ملا باشی؟داداشم از تهران تا اونجا اومده این همه راهو،پیداش نکردن برگشتن با خواهرم،خیلی دوس دارن ببیننش

فرزان جون من یه سوال دیگم ازت داشتم.تو که اصفهانی تا حالا اسم بانو سلام رو شنیدی؟که زن عارفه ای هستش ...

ببخشید دیر شد جوابم.

نه عزیزم نمیشناسم واسه چه کاری هستن؟

سلام عزیزم آره دوهفتس که رفتم جوابش خوب بود خداروشکر. تو رفتی؟

خداروشکر،انشاءالله جفتتون سلامت باشید.منم رفتم،دو هفته دیگه میرم تعیین جنسیت،الان ۱۴ هفته کامل شدم

ببخشید دیر شد جوابم. نه عزیزم نمیشناسم واسه چه کاری هستن؟

بانو عارفه هستش،واس کاری نیس،خانوادم مشتاق بودن از نزدیک ببیننش،مخصوصا خواهرم از وقتی که کتابشو خونده شیفتش شده

خداروشکر،انشاءالله جفتتون سلامت باشید.منم رفتم،دو هفته دیگه میرم تعیین جنسیت،الان ۱۴ هفته کامل شدم

ممنونم عزیزم همچنین شما دوتا 😘 آره منم فردا یکشنبه میرم تو هفته ۱۵

جنسیت نی نیتو نگفت؟

نه 😭 تو سونوگرافی زده بود تا هفته ۱۸ مشخص نمیشه لطفا سوال نکنین منم دیگه نپرسیدم. حالا دکترم گفت واسه هفته ۱۸ غربالگری دوممو باید برم تو اون مشخص میشه. 

به تو گفت؟

نه 😭 تو سونوگرافی زده بود تا هفته ۱۸ مشخص نمیشه لطفا سوال نکنین منم دیگه نپرسیدم. حالا دکترم گفت وا ...

ن برا منم نگفت،فقط گفت واسه جنسیت هفته۱۶ یا ۱۷ بیا،که من هفته ۱۶رو تموم کنم میرم.

ممنونم عزیزم ولی خیلی درد پریود دارم میترسم پریود شم راستش

درد پریود فقط دلدرد داشتی یا کمردردم داشتی؟

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین