2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي عزیزم آخه یکی اینجا نوشته بود چندروز جلوتر جواب گرفته واگرنه کاملا حق باشماست منم اشتباه کردم امتحان کردم الکی خودمو درگیر کردم کلی الان فشار عصبی به خودم وارد کردم 

اشتباه میکنی علایم تازه بعد پنج هفته شروع میشه فقط خودتو خسته میکنی  اولین علامت هر بارداری عقب ...

مرسي عزیزم همون صبر میکنم فکر کنم از بس پست های اينجوري خوندم دچار توهم شدم ممنون از کمکت دوست عزیز 

مرسي عزیزم همون صبر میکنم فکر کنم از بس پست های اينجوري خوندم دچار توهم شدم ممنون از کمکت دوست عزیز& ...

قربونت اصلا اهمیت نده زندگی عادیتو بکن هر وقت باشی پریودت عقب میوفته و میفهمی دیگه

قربونت اصلا اهمیت نده زندگی عادیتو بکن هر وقت باشی پریودت عقب میوفته و میفهمی دیگه

فدات بشم از بس منتظرم ديگه کلا نامید شدم ايشالا خدا دامن همه منتظر ها سبز کنه همه باردارها هم به سلامتی وضع حمل کنن 

من هم تو اقدامم و امروز ۲۳ سیکلمه هی زیر شکمم تیر میکشه،احساس میکنم پریود شدم هی میرم دستشویی ولی خب ...

منم دقیقا همه این علایم داشتم اما دوستان هم راست ميگن بهتره منتظر پریود بمونيم فقط اشتباه نکن بی بی نزن مثل من که بدتر اعصابت خرد ميشه بیشتر ذهنت درگیر 

فدات بشم از بس منتظرم ديگه کلا نامید شدم ايشالا خدا دامن همه منتظر ها سبز کنه همه باردارها هم به سلا ...

من خودمم یه سال منتظر بودم ولی اینا فایده نداره باید منطقی باشی و راضی باشی به رضای خدا حتی اگه بهت بده یا نده فقط به اون راضی باشو دلتو گره بزن به دلش  باورکن همه چی درست میشه 

منم دقیقا همه این علایم داشتم اما دوستان هم راست ميگن بهتره منتظر پریود بمونيم فقط اشتباه نکن بی بی ...

نه عزیزم من همیشه منتظرم پریودم عقب بیفته بعد بی بی بزنم که اونم یک ساله قسمت نشده.همیشه یه روز به موعدم پریود میشم یا روز موعدم.

من خودمم یه سال منتظر بودم ولی اینا فایده نداره باید منطقی باشی و راضی باشی به رضای خدا حتی اگه بهت ...

به خدا روزی هزار به خودم ميگم اما خب دلم آدم حرفهای اطرافیان خیلی آدمو اذیت میکنه من خودم دقیقا يه ساله اقدام کردم دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداری فقط بخاطر استرسه 

به خدا روزی هزار به خودم ميگم اما خب دلم آدم حرفهای اطرافیان خیلی آدمو اذیت میکنه من خودم دقیقا يه س ...

منم مثل شما هرکی میدید سرزنش میکرد ولی من اینو به فال نیک گرفتم اخراش گفتم به جهنم میشه بشه نمیشه نشه نشد میرم درس میخونم بازم دقیقا ماهی که بیخیال شدم باردار شدم