2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شما هرکی میدید سرزنش میکرد ولی من اینو به فال نیک گرفتم اخراش گفتم به جهنم میشه بشه نمیشه نش ...

مبارکتون باشه ايشالا که تن خودتون نی نی سالم باشه هميشه برای من هم دعا کنید لطفا ميگن دعای خانوم باردار ميگيره نفسشون حقه 

مبارکتون باشه ايشالا که تن خودتون نی نی سالم باشه هميشه برای من هم دعا کنید لطفا ميگن دعای خانوم بار ...

قربونت عزیزم تو خودتو بسپار بخدا واقعا اگه خدا نخواد میتونی چیزیو بزور بخوای?ممن ادم مذهبی نیستم ولی بخدا خیلی معتقدم اروم باشو زندگی کن مطمین باش به خواسته هات میرسی قول میدم  اصلا به هدف بچه دار شدن رابطه نداشته باش به لذتت فکر کن همین

قربونت عزیزم تو خودتو بسپار بخدا واقعا اگه خدا نخواد میتونی چیزیو بزور بخوای?ممن ادم مذهبی نیستم ولی ...

چشم حتما تمام تلاشمو میکنم که بهش فکر نکنم بسپارم به بالاسری هرچي صلاحه همون بشه 

من شوهزمم میگفت شد شد نشدم خب این تقدیرمونه میخوای چیکار کنی?

من اصلا شوهرم نمیخواد ولی خب عروس اولم مادرشوهرم خیلی دوست داره هم مامان خودم چون نوه نداره هم خودم خیلی دوست دارم عاشق بچه هستم ولی خب ديگه تصمیم گرفتم بسپارم به بالا سری تازه من دوسال ازدواج کردم شوهرم ميگه زوده عجله داری