2777
2789
عنوان

جهیزیه....

260 بازدید | 52 پست

خانوما تجربه ها و پیشنهاد هاتون رو برای خرید جهیزیه خوب با قیمت مناسب رو بگین لطفا...

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒

سرویس قاشق چنگال 24نفره نخر فقط قاشق چنگالش 24 تا هستش بقیش 12 تایی هستن. عوضش سرویس 12تایی بخر دودست هم جدا قاشق چنگال ازهمون مدل بخر اضافه کن به سرویست اینطوری با نصف قیمت سرویست میشه 24 نفره. خودم همین کارو کردم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل اضافه رو فاکتور بگیر و به اون چیزایی که واقعا فک می کنی لازمه تمرکز کن . من تا حد امکان کاربردی خریدم ولی باز یه سری چیزا اضافه ان . مثلا دو تا سرویس ارکوپال شیش دارم و یه چینی ۱۸ نفره . بنظرم چینی ۱۲ نفره کفایت می کرد . یا مثلا یه سری قابلمه بود اصلا استفاده نداشت دادم مامانم ولی خب بخارشو لازمه و ندارم . ببین خودت چی لازم داری انو بخر

بعدش اینکه آبمیوه گیری و پلوپز چندکاره بگیر هم قیمتش به صرفست هم اینکه همه چی دارن لازم نیست غذاساز سرخ کن زود پز و مخلوط کن جدا بگیری 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
وسایل اضافه رو فاکتور بگیر و به اون چیزایی که واقعا فک می کنی لازمه تمرکز کن . من تا حد امکان کاربرد ...

هرررچی فاکتور میگیرم بازم پولم ب خیلی چیزا نمیرسه😔

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒

عزیزدلم اولین کاری ک میکنی ی لیست از چیزایی ک میخوای تهیه کن و اونا رو اولویت بندی کن

اخه خربد جهیزیه اینطوریه ک هر چی دیدی دوس داری بخری و ی لحظه ب خودت میای میبینی پولی واسه خرید وسایل اصلی نمونده و

دومم اینکه الان خداروشکر انقد پیشرفت ک با فشار ی دکمه هزار مدل از همه چی رو میتونی ببینی تو نت 

اول خوب مدل و قیمت همه چیز رو نگا کن و انتخاب کن بعد خرید کن تا ی موق

ع خدای نکرده پشیمون نشی

و سومم اینکه بازار امروز طوریه ک هر کی هر قیمت زورش برسه ب مردم میندازه قبل از خرید هر وسیله ای ب خصوص وسایل سنگین(از نظر قیمت) خوب بگرد و قیمتشو از چن تا مغازه بپرس و بعد از اونجایی ک مناسبتره خرید کن 

سرویس قاشق چنگال 24نفره نخر فقط قاشق چنگالش 24 تا هستش بقیش 12 تایی هستن. عوضش سرویس 12تایی بخر دودس ...

😍😍مررسی

عزیزدلم اولین کاری ک میکنی ی لیست از چیزایی ک میخوای تهیه کن و اونا رو اولویت بندی کن اخه خربد جهیز ...

ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی😚☺

هرررچی فاکتور میگیرم بازم پولم ب خیلی چیزا نمیرسه😔

نرسه .مهم نیست . من جهیزیه ام کامل بود از اول جار زدم کامله چشمشون دراد . اونام از حسودی ی نفر نیومد ببینه . از شوهرت پول بگیر بخر به کسی ام ربط نداره