2777
2789

گوگل سرچ کن گلم زیاده 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اینستا پیج نواب ابراهیمی رو ببین، طبق دستور اون درست کن عالی میشه

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

تیکه های مرغ رو اگه از قبل مزه دار کنی فوق العاده عالی و خوشمزه میشه. 

تیکه های مرغ رو از قبل چند ساعت داخل خلال پیاز و ادویه جات و آبلیمو و نمک و کمی سس مایونز  بخوابونی. 

برای سوخاری کردن هم سه تا بشقاب خورشت خوری بذار جلوت. تو یکی شون 2 تا تخم مرغ همزده.... یکی شون آرد... یکی شون پودر سوخاری بریز. 

اول اون تیکه های مرغ بردار بدون پیاز... بچرخون تو آرد ساده بعد بچرخون تو تخم مرغ ها بعد بچرخون تو پودر سوخاری بعد بنداز تو روغن داغ

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
تیکه های مرغ رو اگه از قبل مزه دار کنی فوق العاده عالی و خوشمزه میشه.  تیکه های مرغ رو از قبل ...

ممنون فقط من قبلش یه کوچولو گذاشتم بپزه اندازه ۲ دقیقه اشکال نداره؟

منم سرخ کن و فر ندارم

برای همین فقط از سینه نازک شده استفاده گردم

مرغ رک با کمی زعفرون و ابلیمو مزه دار کردم

اگه بسته پولکی مارک ایرانی بگیری توی خودش مواد طعم دار کنندا هم داره

بعد مرغ رو مزه دار میکنیم و ۲ساعت استراحت میدیم

برای سرخ کردن دوتا تخم مرغ رو با کمی اب هم مززنیم

به اردمون کمی فلفل سیاه و ادویه و پودر سیر میزنیم

حالا

گوشت رو توی تخم مرغ

بعد ارد

بعد اب سرد

بعد مواد پولکی میزنیم

من درست کردم و عااالی شد

حیف این همه پولی که تاحالا بخاطرش تو رستورانها دادم

فقط یادم نیس اول باید توی تخمرغ بزنیم بعد پودر سوخاری یا برعکس

مرحله اخر پودر سوخاری هس

که وقتی زدی بذارش لای کیسه فریزر و کمی فشرداه اش کن

البته من یکساعت هم توی یخچال گذاشتم استراحت کرد

اصلا هم نریخت

ممنون فقط من قبلش یه کوچولو گذاشتم بپزه اندازه ۲ دقیقه اشکال نداره؟

نه بهتر اشکالی نداره. ولی بخوابونی تو مواد و بذاری یخچالی خیلی بهتره. مال سوخاری های بیرون هم مرغ هاشون سرد سرد در میارن بعد میندازن تو روغ داغ اینجوری پفکی تر میشه 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز