منم سرخ کن و فر ندارم
برای همین فقط از سینه نازک شده استفاده گردم
مرغ رک با کمی زعفرون و ابلیمو مزه دار کردم
اگه بسته پولکی مارک ایرانی بگیری توی خودش مواد طعم دار کنندا هم داره
بعد مرغ رو مزه دار میکنیم و ۲ساعت استراحت میدیم
برای سرخ کردن دوتا تخم مرغ رو با کمی اب هم مززنیم
به اردمون کمی فلفل سیاه و ادویه و پودر سیر میزنیم
حالا
گوشت رو توی تخم مرغ
بعد ارد
بعد اب سرد
بعد مواد پولکی میزنیم
من درست کردم و عااالی شد
حیف این همه پولی که تاحالا بخاطرش تو رستورانها دادم