2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• برنج
  • لپه
  • سبزی دلمه خرد شده
  • پیاز
  • آرد نخودچی
  • تخم مرغ اختیاری
  • رب گوجه
  • آلوچه
  • گردو
  • پیاز داغ
  • لپه و برنج رو چند ساعتی خیس کنید. بپزید و بدون آب با سبزی دلمه توی غذا ساز بریزید و مخلوط کنید. بعد نمک و آرد نخودچی و فلفل و زردچوبه بزنید.

• مخلوط کنید. اگر سفت بود نیازی به اضافه کردن تخم مرغ نداره. این بار من به مواد تخم مرغ نزدم.

• از پیاز داغ، گردو و الوچه مقداری داخل هر کوفته بریزید و گرد کنید. حدود 3 ساعت توی یخچال استراحت بدید که موقع پخت وا نرن.

• توی تابه پیاز رو طلایی سرخ کنید. ادویه بزنید. کوفته ها رو با پیاز مقداری تفت بدید و بردارید. رب رو به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید. مقداری آب جوش روی رب بریزید جوری که تا نیمه ی کوفته ها آب باشه نه کامل در آب شناور بشن

• حدود 1 ساعت یا کمتر زمان بدید تا بپزه و جابیفته. من مقداری الوچه و گوجه سبز تازه به مواد سس اضافه کردم که طعمش محشر شد و مدتی هست از روغن دنبه خودم پز استفاده میکنم که غذاهای ابکی مثل انواع خورشت ها و این دلمه خیلی بهتر از همیشه جا افتاده میشن.