2777
2789
عنوان

چجوری بچمو تربیت کنم آخه؟خسته شدم

1243 بازدید | 64 پست

الان برای اینکه دخترم نزدیکه دو سالشه زباله ها رو جمع کنه البته با کمک خودم زبونم مو درآورد انقدر بهش گفتم بیا جمع کن تا برنامه کودک ببینیم.گوش نکرد.تهدیدش کردم گفتم میرم یه اتاق دیگه تو رو تنها میذارم گوش نکرد.مجبور شدم چندبار جیغ بزنم و داد و بیداد کنم که جمع کنه.تا کی باید با جیغ و داد و بیداد کار انجام بده؟رفتم نزدیک در گفتم میرم تنها بمونی که دیگه مجبور شد جمع کنه

بعد از آشغالا هم شروع کرد اسباب بازیها رو جمع کردن اونم با کلی داد و بیداد های من

خب با این وضع چجوری به بچه یاد بدیم که زباله هاشو جمع کنه و اسباب بازیهاشو جمع کنه وقتی با کلی قربون صدقه و آرامش جمع نمیکنه خب چجوری میخواد یاد بگیره بعدا جمع کنه؟

توروخدا نگید دو سالشه زوده فلانه،پس از کی میخوان یاد بگیرن کار انجام بدن و مسئولیت پذیر باشن.

الان میگید دوسالشه زوده فردا میگید چارسالشه زوده

الان خودش میدونه هر ظرفی تو خونه باشه باید بذاره داخل ظرفشویی،بدون این که من بگم خودش میذاره خب بقیه کارا رو چجور یادش بدم؟از این همه جیغی که میزنم خیلی حرص میخورم از این که مجبور میشم عصبی بشم و سرش داد بزنم بدجور حرص میخورم تا مرز سکته میرم چون نمیخوام باهاش بد رفتاری کنم ولی نمیتونم در مقابل کاراش تحمل و صبر کنم.باید چیکار کنم بخدا خسته شدم از این که نمیدونم کدوم رفتارم غلطه کدوم درسته ، نمیدونم چجور تربیت کنم با این که خیلی مطالب میخونم.از نظر چیزایی که میخونم من بدترین مادر دنیام با این که خیلی هم قربون صدقه بچم میرم

دارم دیوونه میشم بخدا

بیشتر هم از دست خودم.واقعا نمیدونم دارم با بچم چیکار میکنم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

اون دادت عوارضش خیلی بیشتر از شلختگیه بچه دوسالشه یعنی چی اخه شما مرتبو منظم باش خودبخود بار میاد اینجورربعضیاتون ازون ور بوم میوفتین

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه بچه تو اين سن بايد وسايلاشو جمع كنه؟!!!!!!!!!

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
ب نظرم زوده بچه ۲ساله واسه این جورتربیت ها 

پس کی شروع کنم به تربیت کردن آخه؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

خدایی دو سال زوده

الان کامل حرف میزنه؟

سیستم تشویق برو جلو .. بگو من همیشه ب همه میگم تو دختر مرتبی هستی و آشغالا رو جمع میکنی

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

کامل منو توصیف کردی 

ولی پسر من سه سال و نیمه هست

اما

تهدید به رفتن نکن گناه داره و حس امنیت رو از دست میده

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

خودت هم همراهیش کن. با بازی جمع کنین تا عادت کنه. مثلا بگو من این طرف اتاق رو مرتب میکنم تو اونطرف، ببینیم کی زودتر کارش تموم میشه، هرکس زودتر تموم شد یه آب میوه خوشمزه میخوره. اینجوری یواش یواش یادمیگیره

وا مگه بچه تو اين سن بايد وسايلاشو جمع كنه؟!!!!!!!!!

پس کی باید یاد بگیره؟

دخترمن ازدوونیم سالگی خودش جمع می‌کرد

بنظرم بایدخوششون بیادازجمع کردن شما 

تاخودشم اینکاروکنه

به شکل بازی دربیاریشبهترحرفاتوگوش میکنه 

تااجبار

دخترمن آلان سه ونیمع هرچی بیاره خودش میبره 

ماهم چیزی بزاریم زمین میبره میزاره سرجاش🌹

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

بچه ها لجبازن نباید اینجوری باهاشون رفتار کنی 

بشین کنارش بگو بیا با هم وسایل رو جمع کنیم بزاریم سر جاش بعد کم کم یادش بده خودش جمع کنه 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید *