2777
2789
عنوان

دوستی قبل از ازدواج

371 بازدید | 68 پست

من ۱۹سالمه و‌ی مدت با اقایی ک ۲۵سالشع دوست شدم و مطمئنم قصدش ازدواجه

تو این مدت فهمیدم این اقا یکمی احساسی و زود رنجه 

منم زیاد احساساتی نیسم و‌ اگ تا چن روزم پیام نده زیاد احساس دلتنگی نمیکنم با اینک خیلی دوسش دارم و‌بهش وابستع شدم و یکمی بیش از حد شوخم‌و‌دوس دارم با همه چی شوخی کنم بخاطر همین ناراحت میشه ازم و میگ‌تو منو اصلا جدی نمیگیری و برات مهم نیسم و همیشه بحث داریم سر این 

ب نظر شما با این خصوصیات اخلاقی ما بدرد هم میخوریم؟

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه اون احساساتیه و شما نیستی خواهشا به ازدواج فکر نکنید چون طرف مقابلتون خیلی اذیت خواهند شد

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم اگه اون احساساتیه و شما نیستی خواهشا به ازدواج فکر نکنید چون طرف مقابلتون خیلی اذیت خواهند شد

دقیقا منم ب همین فکر میکنم 

من کلا ادم بیخیال و‌سرخوشیم ولی اون فک میکنه بهش اهمیت نمیدم و میخام ازسرم بازش کنم

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
دقیقا منم ب همین فکر میکنم  من کلا ادم بیخیال و‌سرخوشیم ولی اون فک میکنه بهش اهمیت نمیدم و میخ ...

پس ادامه نده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
منم همینجوری هستم از شوخی زیادی خوشم نمیاد ترجیح میدم کسی باهام شوخی نکنه😶

من میگم دوس دارم باهات مث رفیقم باشم و راحت همه حرفارو بت بگم 

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
من میگم دوس دارم باهات مث رفیقم باشم و راحت همه حرفارو بت بگم 

رفیق بودن با شوخی فرق داره واقعا 

واسه کسی مثل من یااون آقا بعضی از شوخی ها شما میتونه حکم چیز دیگری ب جز شوخی داشته باشه 

اون موقع هس ک طرف مقابل اذیت میشه

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋