2777
2789
عنوان

سوتی های بچه هاتون که ابروتون رو برده

22036 بازدید | 124 پست

ااز اون سوتیایی که خودتون میدونید

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.

کسی نیست؟

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.

بچه ندارم هههه

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم یه بار جلوی جمع داد زد مامااااان میخوام اونجاتو ببینم؟ گفتم چی؟!!!! گفت میخوام لختی تو ببینم  

منو میگی درعرض دوثانیه غیب شدم  

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

من بچه ندارم

خالم معلم کلاس اوله یبار ب شاگرداش میگه با حمام جمله بسازید آخرای سال بوده برا امتحان پایان ترم مثلا یکیشون مینویسه پدر و مادر من دیشب باهم به حمام رفتند.🤣🤣

ی پاندای ۴۸کیلویی 😍😊مامان یه دونه برف کوچولو😍
بچه ندارم .خودمو میگم: سوال درباره پستانداران،داشتم تو درسمون بود ی عالمه هم مهمون داشتیم ازمامانم ...

وای لعنتی من جای مامانت بودم گریه میکردم😂😂😂😂

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ما خونه مادر شوهرم بودیم یهو بچه خواهر شوهرم اومد مثلا ی چیزی تعریف کنه گفت امرو ز ک مامان بابام باهم رفته بودن حموم یهو مامانش داد زد اااااا بیا کارت دارم گفت مامان صب کن ب آقا جون بگم چیکار کردم میام دوباره گفت امروز مامان بابام رفته بودن حموم 😂😂😂باباش اومد دستشو گرفت خونشون خیلی مهمون داشتن 😂😂😂باز بچه داد زد اینا رفته بودن حموم منم داشتم فلان کارو میکردم خلاصه آخر حرفشو زد همه دیگه میخندیدن

تو همین نی نی سایت خونذم یکی از کاربرا تعریف میکرد که مثل اینکه ی بار روضه داشتن تا هانوم جلسه ای میکروفونو میزاره رو میز بچه ش میره میکروفونو برمیداره میگه گور بابای همه صلوات 😆😆😆 خیلی خندیدم به این خاطره 

با خواهرزادم رفتم مغازه برگشتیم خودم رفتم حموم نگو ناقلا رفته از خیال پردازی خودش واسه مامانش گفته خاله بایه پسره تو کوچه داشت حرف میزد یواشکی من از حموم اومدم 

قیافه ی اهل خونه😒😒😒😒

قیافه خواهرزادم😊

قیافه ی من🤔

هرچه هستم خدایم داند...