2777
2789
عنوان

شوهرش روش قمه (شمشیر ) کشیده (دوستم کمک می‌خواد ازتون )

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست
به دوستت بگو خودش بیاد صحبت کنه تا بهش بگیم چکار کنه 

خودش نی نی سایت نمیاد تا حالا مشکل یدی نداشته یا نمیگفته الانم گفت جز تو کسیو ندارم منم نمیدونم چی بگم 

مشاوره هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم . کاربر سال ۹۷ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوست شما تو اتاق منتظر نشسته ما اینجا بگیم چیکار کنه بعد شما بری بهش بگی بعد اون انجام بده؟والا من‌ اگه بودم همراه مادر شوهرم از اون خونه خارج میشدم زنگ میزدم بابام بیاد دنبالم.چه دل و جراتی داره دوستت ماشالله

برن مشاوره و روانپزشک که البته یه همچین آدمی اهل ابن ااستانا نیست. چون احتمالا لات و لوته که قمه دستش نگه نیداره. هر چه زودتر طلاق بگیره تا یه بچه بدبختو تو ترس و وحشت خودش سهیم نکرده.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
سالمه شوهرش؟شاید چیزی مصرف میکنه.

نه اصلا منم پرسیدم گفت تو اون لحظه میدونستم نمیزنه ولی خیلی ترسیدم حالا میگه برم به بابام اینا بگم یا نه

خودش نی نی سایت نمیاد تا حالا مشکل یدی نداشته یا نمیگفته الانم گفت جز تو کسیو ندارم منم نمیدونم چی ب ...

پسره باید بره تحت درمان روانپزشک. چیزی که میگی خیلی خیلی وحشتناکه، اما اگه قبول میکنه درمان بشه که هیچ اما اگه قبول نکرد جدا طلاق بگیره. 

وقتی شوهره اینجوریه از قبل یه قرص ارامبخشی چه میدونم یه چیزی بده غیرمستقیم داخل یه چیزی قاطی کنه بده شوهره بخوره تا این حملات بهش دست نده یکی از دوستام اینجوری میکنه ها .  من خودم انتقال دادم

الان دوست شما تو اتاق منتظر نشسته ما اینجا بگیم چیکار کنه بعد شما بری بهش بگی بعد اون انجام بده؟والا ...

شوهرش نمیزاره زنگ بزنه من میشناسمشون اصلا شوهرش اینجوری نیست خودشم میگه بار اولشه این قمه ام برای دوستش بوده میگه فقط میخواست منو بترسونش 

البته بگم دوستم برام تعریف کرد من فقط آرومش کردم گفت قرص خواب خوردم بخوابم من خودم میخام ببینم نظر بقیه چیه چون خودم خیلی ترسیدم باورم نمیشه شوهرش خیلی شوخ و باحال بنظر نیار 

شوهرش نمیزاره زنگ بزنه من میشناسمشون اصلا شوهرش اینجوری نیست خودشم میگه بار اولشه این قمه ام برای دو ...

به هر حال این حرکت قمه کشیدن کار یه ادم نرمال نیست‌.دوستت خیلی سرسری داره برخورد میکنه.مدام هم داره کار شوهرش رو توجیح میکنه.چیزی ندارم بگم

ببینم دوست تو دوست من نیس؟ دوست منم گفت شوهرش با قمه دنبالش کرده فک کنم موادی چیزی زده بوده  ...

نه عزیزم دوستم میگه مطمعن بودم نمیزنه فقط آورده بترسونتم 

شوهرش نمیزاره زنگ بزنه من میشناسمشون اصلا شوهرش اینجوری نیست خودشم میگه بار اولشه این قمه ام برای دو ...

اون آقا ثبات روانی نداره و الان ب هیر گذشت دفعه بعد با ساطوری چاقویی چوبی چماقی بلاخره یه وسیله دم دستی احتمال داره حمله کنه و جون اون خانم بیخود تو خطر بیوفته بهش بگو صد در صد ب خانواده اطلاع بده تا عزادار نشدن

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟