سلام دوستم خیلی خوشگل ومهریونه شوهرشم خوب بود ولی عصبی پیام داده امشب سر مسئله ی کوچیک دعوامون شد اومد موهامو کشید گردنبندمم پاره کرد بعدش خواستم زنک بزنم رفت ی شمشیر بزرگ آورد اومده طرفش دوستم خیلی ترسیده بود جیغ زده مادرشوهرش اومده بالا آرومشون کرده حالا پیام داده به من اومدم تو اتاق شوهرمم پشیمونه و بیرون جلوتی وی نشسته میخواد ببینه چکار کنه دوساله عروسی کرده شوهرشم یک بار دیگه حمله ور شده ولی نزده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قمه رو خدایی اولین باره اینجا میبینمنمیخوام لترسونمت ها ولی حتما ببرتش روان پزشک یکی از همسایه های مادربزرگ من سر همین زنشو کشت
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃