بنظرتون چطوری و چ رفتارایی باعث میشه ک باکلاس و باشخصیت نشون داده بشیم توخانواده شوهر....؟؟بگید کسی رو دیدید و خوشتون اومد ازاون کارشون و رفتاشون ک باعث شده شخصیتش بره بالا؟؟؟مثلا با کار کردن یانکردن یا زیاد حرف یانزدن یاهرچیز دیگ ک دیدید یا خودتون اونجورین ک باعث شده همه بهتون احترام بزارن رو بگید....
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اینو. ک میدونم ... ازنوع رفتار یا حرف زدن اینا میگم مثلا چ کاری چ رفتاری چ حرکتی چ حرفی میخام بدونم ک مثلا چی میشه بهتون یا ب کس دیگ بخاطر این موردا احترام میزارن و شخصیتشون رفته بالا
خودتون باشید فقط همین شخصیت ب چس کلاس نیس ب متانت و ادب و روی خوش داشتنه
دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
خانواده شوهر من فقط پول رو میبینن فقط میگن به ما پول بده وسیله بخر دراینصورت باشخصیتیم وگرنه ۲۴ ساعت جلوی چشمشون بدون وقفه کار کن اصلا ارزشی برات قائل نیستن
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
فقط به خاطر عزیز شدن خییییییلی بالا بالاشون نبر که بعدا بد جور لجت میگیره هر طور باهات رفتار کردن تو هم در همون سطح باش.
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤