الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن ممکنه پاییز و زمستان امسال کرونا کولاک کنه. من فعلا صبر میکنم. نمیخوام استرس بارداری بکشم. بعدم اگه این حرف درست باشه ترجیح میدم به احتنال ۱ درصد هم بچه ام بی پدر یا بی مادر نشه. ممکنه بدبین باشم ولی تصورش باعث میشه فعلا صبر کنم.
اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️
منم از همینا میترسم ولی درصدی به مرگ فکر نمیکنماااا خدا نکنهههه ولی به نظر منم عقلانی هست
اره عزیزم. اگه واقعا امسال فصل سرما کرونا جدی بیاد و فراگیر بشه احتمال مرگ هم دیگه نزدیک به صفر نخواهد بود یه کم ولو ۱ درصد بیشتر میشه. تازه مشکلات اقتصادی هم بیشتر اضافه میشه. فک کن تحریم و مشکل مالی و بیماری کنار هم . میترسم یادم بره شیرینی های بچه رو.
اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️
بنظرتون ک اقدام کنین زودی حامله میشین ن بابا ازین خبرا نیست باید چند سال دیگ جون بکنی تا حامله شی تو ک این همه سال جلوگیری داشتی احتمالش کنه زود باردارشی