2777
2789
عنوان

کیا میخواستن ۱۴۰۰ بچه دار بشن الان کنسل کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3742 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامان خودم کاری نداره  خانواده شوهرم کچلم کردن انقدر گفتن .  بهش نگو کنسل شده ناراحت ...

خانواده همسر با اینکه یه پسره زیاد نمیگن

تازه امسال گفتن سال دیگه ۱۴۰۰ میشه هااا

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
واااااااایییییییییی دختر بخدا  توهمین نی نی سایت دیدم خانما میگفتن کنسل نکردیم یا بچه دوم و ...

اخه من میگم انقدر صبر کردممم یه وقتی نشه که همه بگن اخه الان وقتش بودددد؟؟

گفتم اینجا بپرسم ببینم کسی مثل من هست یا نه طرز فکر من فقط اینه 

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

میگن ممکنه پاییز و زمستان امسال کرونا کولاک کنه. من فعلا صبر میکنم. نمیخوام استرس بارداری بکشم. بعدم اگه این حرف درست باشه ترجیح میدم به احتنال ۱ درصد هم بچه ام بی پدر یا بی مادر نشه. ممکنه بدبین باشم ولی تصورش باعث میشه فعلا صبر کنم. 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

میگن ممکنه پاییز و زمستان امسال کرونا کولاک کنه. من فعلا صبر میکنم. نمیخوام استرس بارداری بکشم. بعدم ...

منم از همینا میترسم

ولی درصدی به مرگ فکر نمیکنماااا خدا نکنهههه

ولی به نظر منم عقلانی هست

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
آره میدونم چی میگی ولی اینجا همه درحال اقدامن 😂😂🤦‍♀️ البته من اطرافم آدم باردار الان هست ولی خ ...

ممنون عزیزم

اره خیلی اینجا میبینم دو خط رو عکسشو میذارن 😂

ولی ترسناکه الااااااان 😑😭

😍

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
منم از همینا میترسم ولی درصدی به مرگ فکر نمیکنماااا خدا نکنهههه ولی به نظر منم عقلانی هست

اره عزیزم. اگه واقعا امسال فصل سرما کرونا جدی بیاد و فراگیر بشه احتمال مرگ هم دیگه نزدیک به صفر نخواهد بود یه کم ولو ۱ درصد بیشتر میشه. تازه مشکلات اقتصادی هم بیشتر اضافه میشه. فک کن تحریم و مشکل مالی و بیماری کنار هم . میترسم یادم بره شیرینی های بچه رو. 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

بنظرتون ک اقدام کنین زودی حامله میشین ن بابا ازین خبرا نیست باید چند سال دیگ جون بکنی تا حامله شی تو ک این همه سال جلوگیری داشتی احتمالش کنه زود باردارشی

ای خدا جان طعم شیرین مامان شدنو  بهمون بده یا رب😔😔