الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اتفاقا دهنم سرویس شد 24 کیلو وزن اضافه کردم دیوی شده بودم برا خودم😂😂
من تهوع شدید داشتم الان که 7 ماهم هنوز حالم خوب نشده بدترین روزای زندگیم توی بارداری بوده واقعا آرزوی مرگ میکردم فقط لحظه شماری میکنم به سلامتی دنیا بیاد دیگه غلط کنم به بارداری فکر کنم
خرارو شکر که نی نیت بغلته من از دستش دادم دلم خیلی تنگه برا اون روزا که باردار بودم 😔
الهییی عزیز دلم خیلی معذرت میخوام اگه ناراحت شدی الهییی دوباره قسمتت بشه نی نی سالم بیاد بغلت. من هر وقت شیر میدم دخترم از ته دل برا هرکس که میشناسم در حصرت نی نیه دعا میکنم. درضمن سید هم هستم الهیییی که خیلی زود دوباره قسمتت بشه
یعنی عجله نکنم واسه زایمان😁واقعا به خاطر ضعف و گرسنگی شدید و ترش کردن معده دوست دارم زودتر زمان زایمان برسه، هر چی میخورم معده ام انگار خالیه دوست دارم زودتر همون حالت عادی رو داشته باشم