2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد داداشم بیاد منو ببره

2996 بازدید | 146 پست

سریه موضوع بی اهمیت دعوامون شد (چون با بچه هام بد رفتار میکنه بهش گفتم سگ من صبح تاشب خونه ام ازگل کمتربهشون نمیگم یه ساعت میاد خونه بهشون توهین میکنه یا مثلا دختر3 ساله مو گوششو میکشه) سرشان گفت پامیشم میزنم سرتو میشکنم منم هم خواستم دعوا تموم بشه هم ناراحت شدم قهر کردم بعد اومد من گرفت انداخت بیرون گفت بریم خونه بابات منم به خاطر بچه هام هم اینکه موضوع مهمی نبود کوتاه اومدم وگفتم نمیرم چون فهمید نمیرم وقیح ترشد وسی چهل بار من انداخت بیرون من اومدم آخرش زنگ زد داداشم گفت بیا خواهرتو ببر

من دوتا داداش دارم یکیش خیلی شره یکیش آروم وآقا، زنگ زد داداش آرومم منم گفتم زنگ میزنم مجیدمون که شر یا بابام که خوب بلده حالشو بگیره منوزد نذاشت 

داداشم هم اومد منو نصیحت کرد ونبرد منو

18 ساله عروسی کردیم چه کوتاهیها که نکرده چه اخلاق بدی که نداشته چندبار دعوامون شده من قایم کردم اون زنگ زده به خانوادم 

خیلی منو دوست داره واما اخلاق خوبی نداره دوست داره همش پیش خانوادش باشه منم اوایل خیلی دعوا کردم بعدها سرمو با بچه هام گرم کردم وولش کردم الانم خودم میتونم تحمل کنم اما واقعا رفتارش با بچه هام درست نیست 

پسرم درسش عالیه وتو نمونه دولتی درس میخونه ودخترم هم خیلی خوبه یعنی اصلا بی‌ادب یا پررو نیستن وجلوی باباشون وای نمیستن اما شوهرم خیلی عقب مونده وبی فرهنگه تواین چند مدت که به خاطر آموزش مجازی گوشی دستشونه همش گیر داد الکی راه میندازه اعصلب خانواده رو به هم ریخته

الانم چندباری که گرفت منو انداخت بیرون بازو هام تمام کبود شده  به نظرتون فردا برم پزشک قانونی؟؟؟ 

اینم بگم خیلی قناعت کردم توزندگی یه خونه 4طبقه ویه آپارتمان ویه ماشین داریم همش گفت برو منم گفتم تو برو گفت خونه مال منه توبایدبری 

خیییلی ناراحتم بعد این همه سال حق من این نبود الهی خداازش نگذره😭😭😭😭😭😭

نمیتونی طلاق بگیری؟🎈🤔اگه اززندگیتو دوست نداری جداشو 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابش خورد بوده جدی نگیر شوهرمنم از وقتی کرونا اومده تو خونه است اعصابش خورده همش دعوامون میشه میره زنگ میزنه بابام بیاد دنبالم باز دو دقیقه دیگه خودش میاد آشتی

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

چقد سخته باهم چی مردی زندگی کردن 

خدا مشکلات همه رو حل کنه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻