2777
2789
به گفته خودش چادر گذاشتم.الان3سالی میشه که به خاست همسرم و خودم برداشتم.که الان یک سالی حسابی همش می ...

اینا معلوم نیس عروس میگیرن و میخوان یا غلام حلقه ب گوش... ( ببخشیدا ) 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
اره حس میکنم نباید صمیمی شد . چون ادم ک صمیمی شه (همه نه ها بعضیا) برداشت بد میکنن میخوان سواری بگیر ...

اره بهترین کار اینه وقتی ادم میره خونشون فقط سکوت کنه و لبخند بزنه تا برخورد تموم شه برگرده خونش

من خودم ماهی ی بار میبینمشون با اینکه همین بغلن

احترامم هم دارم

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بهترین کار اینه وقتی ادم میره خونشون فقط سکوت کنه و لبخند بزنه تا برخورد تموم شه برگرده خونش من ...

من باهاشون خیلی صمیمی بودم تا یروز یه حرکت فول زدن جوری ک عصبی شدم دخالتم میکردن چون خودی میدونستن ولی الان نه فهمیدن ک اگه من رومیدادم یاصمیمی بودم لطف بوده وگرن وظیفه ای ندارم صمیمی شم و تهشم دخالت کنن 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
اینا معلوم نیس عروس میگیرن و میخوان یا غلام حلقه ب گوش... ( ببخشیدا ) 

دقیقا.تا2سال پیش به حرفشون گوش میدادم و همش آرزو میکردعروس بعدیش هم مثل من باشه.ولی الان سایه ام رو با تیرمیزنه

من عاشقتم تا ابد/دور شود چشم بد/از تو و دنیای منو تو.
دقیقا.تا2سال پیش به حرفشون گوش میدادم و همش آرزو میکردعروس بعدیش هم مثل من باشه.ولی الان سایه ام رو ...

دقیقاااا . اخه ادم دیونه نیست ک یهو بد بشه رفتاراشون باعث میشه حالا من مادرشوهرم اوکی شده خواهرشوهرم قیافه میگیره 😂😂

دقیقاااا . اخه ادم دیونه نیست ک یهو بد بشه رفتاراشون باعث میشه حالا من مادرشوهرم اوکی شده خواهرشوهرم ...

حالی بحالی ان دیگه😂😂

حالا 3ماه پیشم تو جشن هفت شب بودیم،رفتم باهاش دست بدم پیش بقیه دستش رو کشید عقب.خیلی ناراحت شدم.از اون موقع دیگه نرفتیم خونشون.عید هم نرفتیم.

حالی بحالی ان دیگه😂😂 حالا 3ماه پیشم تو جشن هفت شب بودیم،رفتم باهاش دست بدم پیش بقیه دستش رو کشید ...

چ بی ادب ... ادبشو قشنگ تو جمع نشون داده . انقددم میاد ازاینجور ادما ک توجمع جوگیر میشن 

چ بی ادب ... ادبشو قشنگ تو جمع نشون داده . انقددم میاد ازاینجور ادما ک توجمع جوگیر میشن 

شوهرمم همینو میگه.میگه اون خودشو تو جمع نشون داد و برای اون بد شد.ولی لحظه ی بدی بود.آب شدم

شوهرمم همینو میگه.میگه اون خودشو تو جمع نشون داد و برای اون بد شد.ولی لحظه ی بدی بود.آب شدم

راست میگه همسرت. اون خودشو توجمع نشون داد. میفهممت ادم خب اذیت میشه ولی ب درک . ایشالا توجمع خصوصیتون جبران کنی براش .