2777
2789
عنوان

آیا دخترم رفلاکس داره؟

41 بازدید | 6 پست

سلام خانمهای با تجربه. دختر من نزدیک سه ماهشه. امشب خیلی بی قرار بود دو تا شصت سی سی بهش شیشه دادم و هی بینش بالا میگرفتم آروغ بکیرم نمیزد. باز شیر میخورد. ازاخر همه رو بالا اورد کل لباسای خودش و خودم کثیف شد خیلی ترسیدم. الان هم چند قولوپ شیر خورده خوابیده آروغ نزد که نزد. هی از خواب میپره ترش میکنه خس خس میکنه باز خوب میشه خوابش میبره. نگرانشم. 

شیر گیگوز یک بهش میدم و وقتایی که خوابالوده است شیر خودم.داروی دلدرد هم دکتر دایمیتیکون داده. هر شب از هفت شب تا یازده بی قراره و حداقل یه ساعتش رو گریه میکنه که نمیفهمم چیه. 

موندم کولیک داره رفلاکس داره چی داره😭

البته بگم یک و نیم ماهکی عمل قلب باز داشته و الان داروی قلب مصرف میکنه میگم شاید هم ترش کردنش واسه اونه😔

ان شاءالله سلامت باشه؛وقتی عمل داشته حتما باید مشکلاتش رو با دکتر مطرح کنی عزیزم! الان خانم های اینجا چطوری تشخیص بدن و اگر بدن و چیزی بگن نباید عمل کنی فقط دکتر!!! شاید گریه ش از درد باشه جای عملش یا...

ان شاءالله سلامت باشه؛وقتی عمل داشته حتما باید مشکلاتش رو با دکتر مطرح کنی عزیزم! الان خانم های اینج ...

ممنون جواب دادی عزیزم. آخه دکترش تخصص قلب داره چند بار بهش گفتم این بچه ترش میکنه میگه همه بجه ها رفلاکس دارن نگران نباش. در حالی که این از اول اینطوری بوده. بچه هام دوقلوان. پسرم ماشالله راحتتره. ولی این جوجه رو از اول باید سطح شیبدار میخوابوندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکترش برای درد پرسیدم گفت گریه اش اشکالی نداره از دل درده تا سه ماهگی همه بچه ها دارن. 

ولی باز هم نگرانم یه وقت رفلاکس داشته باشه و تشخیص ندن و باز راهی بیمارستانها بشیم😔

ممنون جواب دادی عزیزم. آخه دکترش تخصص قلب داره چند بار بهش گفتم این بچه ترش میکنه میگه همه بجه ها رف ...

خب پس یه دکتر متخصص نوزاد پیدا کن که خوب باشه ببر پیشش؛البته تو این موقعیت خیلی هاشون نیستن،منم دخترم سه ماهشه خیلی چند روز بالا میاورد مجبور شدم زنگ زدم دکتر پرسیدم، اگر دکتری بتونی پیدا کنی خوبه ببریش 

از دکترش برای درد پرسیدم گفت گریه اش اشکالی نداره از دل درده تا سه ماهگی همه بچه ها دارن.  ولی ...

همه رفلاکس ها مشکلی نداره نگران نباش؛من از دکتر مرسیدم گفت دخترم رفلاکس خوب داره و مشکلی پیش نمیادش و تا 5 ماهگی رفع میشه