2777
2789
عنوان

نی نی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست
کیک ک الان میترسیم،ولی گوسفند براش سر میبریم و کاچی و اینام حله

چهارمغرو عسل وکره حیوانیم براش تهیه کنین الان بارداره یاتوبیمارستانه برای فارغ شدن؟

شادباش...این دشمنتوغمگین میکنه👍🏼😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اسکول بودن فکرکنم خواهرشوهرایه من اینطورکنن بامن🤣

چی بگم حتی تبریک نگفتن حتی پدرشوهر مادرشوهرمم همینطور خیلی خیلی ناراحت شدم اون موقع حتی تو سونو رفتم زنگ نزد مادرشوهرم ببینه جنسیتش چیه

پســـرم دنیامــــه
چی بگم حتی تبریک نگفتن حتی پدرشوهر مادرشوهرمم همینطور خیلی خیلی ناراحت شدم اون موقع حتی تو سونو رفتم ...

بچه اولت بود؟باهمه عروساشون همینن؟چ پرروبی احساس وبی ادب

شادباش...این دشمنتوغمگین میکنه👍🏼😎
چی بگم حتی تبریک نگفتن حتی پدرشوهر مادرشوهرمم همینطور خیلی خیلی ناراحت شدم اون موقع حتی تو سونو رفتم ...

چقد سرد و بیخیالن،برعکس ما ،فهمیدیم بارداره بابام میرقصید😂

چقد سرد و بیخیالن،برعکس ما ،فهمیدیم بارداره بابام میرقصید😂

چه خوب خوشبخت و پایدار باشین.ـ البته اینو بگم الان جونشونو می دن براش کلی وقتی حامله بودم رفتاراشون هیچوقت یادم نمیره و بچم بزرگ بشه همشو بهش میگم

پســـرم دنیامــــه
چه خوب خوشبخت و پایدار باشین.ـ البته اینو بگم الان جونشونو می دن براش کلی وقتی حامله بودم رفتاراشون ...

زنده باشی،خدا بچه تو نگهداره برات،مامان منم مثل شما سختی کشیده ،ان شالله خودت ی مادر نمونه میشی