تپلو۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 546 عنوان برای نیش بشه چه چیزی خوبه 46 بازدید | 9 پست روانی شدم از بس خونمون پشه داره .چکارررررر کنم.تمام بدنم جای نیشه 1399/01/22 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21092 آبلیمو بزن هرشب و بخواب پشه ها فرار میکنن و نیشت نمیزنن دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
zanfolia عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2091 من و خواهرم هردو حساسیت شدیییید داریم ب پشهی پماد هس برای قبل نیس پشه قبل اینکه هرجا بریم میزنیم دیگ نمیزنه یکیم برای خارش بعدش
تپلو۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 546 من و خواهرم هردو حساسیت شدیییید داریم ب پشه ی پماد هس برای قبل نیس پشه قبل اینکه هرجا بریم میزنیم د ... اسم پمادش چیه
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 صابون بزن به جاهایی که نیش زده خوب میشه یا یه چیزه شیرین مثل قندخیس شده یا شکرخیس شده یا عسل خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 یه ژل هست که برای بعدازنیش زدنشون استفاده میکنی تسکین میده اسمش افتربیت هست یا پمادکالاندولا خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 یه ژل هست که برای بعدازنیش زدنشون استفاده میکنی تسکین میده اسمش افتربیت هست یا پمادکالاندولا همین افتربیت که برای بعدازگزش حشراته ،بری داروخونه بی فوربیت بگی بهت ژل رومیدن که برای جلوگیری ازنیش زدن حشرات استفاده میکن خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...