2777
2789
عنوان

صدای دلنشین طُ💛🧿

472 بازدید | 9 پست

تمام دلگیری های چند سالع ام با شنیدن صدای تو تمام میشود وقتی کع تارهای صوتی ات ب حرکت در می ایند تمام تنم گوش میشود و تمام حواسم پرت صدای دلنشینت ،شاید بنظر یک صدای سادع باشد اما من بند بند وجودم با شنیدن ان ب تپش در می اید ،گاهی حس میکنم من زیاد دارم شلوغش میکنم اما دلم نمیفهمد مانند بچع ای سرکش میشود که ب حرفای مادرش بی اعتنایی میکند

راستش مقصر دلم نیست صدای تو بی شباهت ب لالایی های مادرم در کودکی ام نیست

سپاسگزارم ک امدی و کودکی هایم را ب من برگرداندی

ژینا نوشت🐚

اینجا ی جملع ب کسی کع دوسش داری بگو (اون میتونع خونوادع و هر کسی باشع)

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاتورو دارم محتاج دنیا نیستم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

تو وُیس میگم 

واسه همه‌ی دوستای مهربوووون و با احساسم

یه تلنگرِ ... شاید ۱۰۰ درصد نباشه ولی ۸۰ درصد اینطوره

❤❤

http://s11.picofile.com/file/8393566442/کمک‌شان_را_قبول_نکنید_.m4a.html

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تو وُیس میگم  واسه همه‌ی دوستای مهربوووون و با احساسم یه تلنگرِ ... شاید ۱۰۰ درصد نباشه ولی ۸ ...

کاملا قبول دارم🤘🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کاملا قبول دارم🤘🏻

👌👌👌

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤