2777
2789
عنوان

کیک پزای حرفه ای بیاین واجبه

233 بازدید | 22 پست

کیک تولد می‌خوام درست کنم واسه آقایی اگه قبلا درست کردید عکس دارید با دستور لطف کنید بزارید برام دستورش آسون باشه چون حرفه ای نیستم تزیینشم قشنگ باشه بعد ی چیزی خامه نمی‌خوام تو این وضع کرونا از قنادی بگیرم میشه تو خونه درست کرد ؟؟؟اگه میدونید چجوری برام بزارید قربان همه نی نی سایتیهای باحال           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالب کیک هم مهمه برای پف کردنش تو گوگل سرچ کنید کیک اسفنجی اشپزخونه کوچیک من براتون میاره فیلم آموزشی هست و تمام نکات رو هم در مورد کیک و هم در مورد خامه کشی توضیح داده

اگه نمیخوای با خامه درست کنی من کلاس کیک خیس شکلاتی و کیک هویج گردو رفتم میتونم کمکت کنم کیک اسفنجی ...

بازم لطف میکنید عزیزم دوست دارم دستور شماروهم بخونم ،💓

بی زحمت دستورش رو با نکته بهم بگین  خیلی خوب شده

عزیزم تو نت سرچ کن کیک اسفنجی تولد با اندازه کامل توضیح میده شماهم یکم زعفرون وگلاب بهش اضافه کن بعد که آماده شدن بزاریید تا گرمی کیکتون بره خامتون و با پود قند ووانیل مخلوط کنید تا سفت میشه یکم شیر با فرچه بزنید رو کیکاتون وخامه بزنید بعد گردو وموز ومن تیکه کاکائوم میزنم بعد لایه بعدی وخامه کشی کنید