2777
2789
عنوان

خانوماییکه بیماری پیسی دارن

12869 بازدید | 96 پست

خانوماایا این حرف صحت داره که این بیماری درمان قطعی نداره؟؟من ۷ساله که مبتلا شدم ۳۰۰ جلسه نوردمانی انجام دادم بعضی جاهای بدنم رفت ولی الان یه ساله که دیگه نمیرم وهمه جام برگشته وحتی بیشتر هم شده روی سرمم هست که باعث شده موهام سفیدبشن لطفا اگه کسی راهکاری داره بگه😔

درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود قارچ گانودرمارو ازداروگیاهی هابخر دم کن بخور خواهر من داره الان ک میخوره از سفیدی دل ب قرمزی داده

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

من بالای ۱۵ ساله این بیماریو دارم

خداروشکر دارم سفید کامل میشم.

اوایل چون خودم سبزه بودم خیلی اذیت میشدم ولی الان دیگه برام مهم نیس

سفیدی مال من زیاد نیس برعکس خیلی خوشگل شده پوستم

رز قرمز سابق💖
من بالای ۱۵ ساله این بیماریو دارم خداروشکر دارم سفید کامل میشم. اوایل چون خودم سبزه بودم خیلی اذیت ...

متاسفانه پوست منم سبزست وخیلی معلومه...شما چند سالتونه؟؟

درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
متاسفانه پوست منم سبزست وخیلی معلومه...شما چند سالتونه؟؟

شوهرم  چندتا لک رو دستاش زد سریع متخصص پوست براش وقت گرفتم 8 سال پیش داروهاشو استفاده کرد کاملا برطرف شد دوباره پارسال دستاش داشت شروع میشد رفتیم دکتر براش دارو داد خوب شد فقط پشت آرنج اش چون اندازه سکه بود خوب نشد همون جوری مونده البته در کنارش اسید فولیک و قرص ویتامین استفاده میکرد

خدایا مراقب عزیزانم باش❤