2777
2789
عنوان

سوره احزاب برای ازدواج

66 بازدید | 10 پست

(همینکه گفته بودن بنویسید بذارین توی شیشه لا به لای لباس ها تا خواستگار زیاد بیاد براتون!

اشکال نداره بقیشو هفته آینده بنویسم ؟ ۵۰ آیه اش رو نوشتم، بقیه اشو دیگه نمیتونم. خسته شدم

جواب گرقتی میشه به منم بگی🥹

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون روش ها موکل داره، عاقبت خوبی نداره

واقعا؟ یا خدا نمیدونستم 😶

تو همین نی نی سایت دیدم یکی گفته بود انجام دادم خواستگار زیاد اومد برام...

الان من نصفشو نوشتم گذاشتم تو کیفم(۵۰ آیه)

ممکنه برام دردسر شه؟! تا وقت کنم پاره اش کنم یا جایی بندازمش که کسی نبینه طول می‌کشه 

واقعا؟ یا خدا نمیدونستم 😶تو همین نی نی سایت دیدم یکی گفته بود انجام دادم خواستگار زیاد اومد برام... ...

لازم نیست پاره کنی، ببین از ایات قران هم استفاده میکنن برای نوشتن دعا، ولی هیچ وقت، هیییییچ وقت هیچ دستوری رو اجرا نکن، مگر اینکه از عالم معتبری گرفته باشی، اون آیات رو فقط داخل اب روان پام بنداز ، یا حروفش را جدا کنی کافیه، لازم نیست بترسی، منتهی اینکه طرف گفته خواستگار بعدش از زمین و زمان تومده، دروغه محضه، 

فقط اون دوتا کار رو بکن، اقای بهجت این دستور رو دادن

لازم نیست پاره کنی، ببین از ایات قران هم استفاده میکنن برای نوشتن دعا، ولی هیچ وقت، هیییییچ وقت هیچ ...

میخوام صد سال سیاه خواستگار نیاد وقتی این کارم انقد خطرناکه😶

مرسی عزیزم خیلییی ممنونم ازت که راهنماییم کردی

خداروشکر

حکمتی توش بود که هی وسط نوشتن کاری پیش میومد نمیتونستم تمومش کنم

میخوام صد سال سیاه خواستگار نیاد وقتی این کارم انقد خطرناکه😶مرسی عزیزم خیلییی ممنونم ازت که راهنمای ...

نماز جعفر طیار بخون بعدش دعای زادالمعاد بخون، چهل روز هم سوره یاسین بخون، توسل به امام رضا در امر ازدواج مجربه