2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن بیاین

185 بازدید | 20 پست

دختر من راهنمایی هست .بیاین بگین از اموزش تلویزیونی راضی هستین یا خیر فرزندتون توی خونه از طریق موبایل اموزشهای معلماشو دنبال میکنه یا نه این دختره که خیلی نگران  امتحاناتشه .😣😣😣

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلمم گروه دارن بچه ها تدریس وپرسش و پاسخ داریم

متوجه تدریس تلویزیون نمیشن من خودم ندیدم اصن نمیدونم دیگه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
برا دانش اموز ما ک مدرسشون هیچی کلاس انلاین نزاشته فقط همون تلویزیون

خسته نشه.انلاین که اپلیکیشن آموزش پرورش فعلا فعال نشده برای بچه های ما.معلم تو واتس اپ فیلم تدریس خودش و حل تمرین و ...میذاره

دخترت نگران کدوم امتحاناتشه؟

این کلا برا همه درساش استرسه درساشم خیلی خوبه ها همشم بیست میگیره ولی چون امثال انتخاب رشته دارن نگرانه 

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

خسته نشه.انلاین که اپلیکیشن آموزش پرورش فعلا فعال نشده برای بچه های ما.معلم تو واتس اپ فیلم تدریس خو ...

زنگ زدیم مدرسشون میگه ن کلاس انلاین نداریم ما بیچاره نهم هم هستن انتخاب رشته دارن

زنگ زدیم مدرسشون میگه ن کلاس انلاین نداریم ما بیچاره نهم هم هستن انتخاب رشته دارن

اخ فرزند ماهم انتخاب رشته ای

این کلا برا همه درساش استرسه درساشم خیلی خوبه ها همشم بیست میگیره ولی چون امثال انتخاب رشته دارن نگر ...

انتخاب رشته چی؟؟بگو نگران نباشه.من دخترم چقدر استرس کشید زیر نوزده و نیم نمره نگیره سال نهم،الان رشتش ریاضیه مدرسه خوبی هم نوشتمش..میگه پشت سریم با معدل پونزده و نیم سال نهم اومده نشسته کلاس ریاضیا