2777
2789
عنوان

مغازه لوازم قنادی میتونه باز کنه از فردا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 24 پست
ما کارگاه خیاطی داریم گفتن جزو مشاغل پر ریسکه تا اطلاع ثانوی تعطیله  حالا چیکار کنیم نمیدونم😭 ...

چرا ماسک و لباس پرستار نمیارین بدوزین الان خیلی خیاطا دارن همین کارو میکنن هم کار داری هم پول در میاری ثوابم داره 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ماسک و لباس پرستار نمیارین بدوزین الان خیلی خیاطا دارن همین کارو میکنن هم کار داری هم پول در میا ...

رفتیم سراغش گفتن باید یه محیط کاملا تمیر باشه چون ماسکه خطرناکه 

ولی اره لباس پرستاره شاید بشه مرسی از راهنماییت

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
خیاطی خیلیم پول داشت😂😂😂 که تعطیلم شده معلوم نیست کی باز بشه

همونو بگو😂😂😂😂😂😂😂والامن ک تازه کاربودم عوضیا حقه بازی میکردن کم میدادن

واسه شادی روح بابای آسمونیم ورسیدن ب آرزوم لطفن صلوات😍😊
نه دلم نمیاد. طفلکی اول اسفند مغازشو باز کرد ,تا یکی دو هفته باز بود,بعدش مجبور شد ببنده,خیلی دلم م ...

ببخشید یه سوال دارم. میخواییم مغازه لوازم قنادی بزنیم دزفول هستیم نمیدونم از کجا باید جنس عمده سفارش بدیم. میشه راهنماییم کنی یه دنیا ممنونت میشم

نه دلم نمیاد. طفلکی اول اسفند مغازشو باز کرد ,تا یکی دو هفته باز بود,بعدش مجبور شد ببنده,خیلی دلم م ...

عزیزم ببخشید میشه منو درباره مغازه لوازم قنادی راهنمایی کنید؟ممنونت میشم دعاتون میکنم