2821
2789
عنوان

متخصص اطفال خوب در کرج

474 بازدید | 8 پست

پسرم مشکل یبوست داره یه دکتر خوب میخوام خواهشا هر کی میدونه بی زحمت معرفی کنه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم دکتر ستاره صمصامی  هم اخلاقی هم علمی عالین

کجای کرجه عزیزم؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
دکتر سهیلاقدسی

کجای کرجه بی زحمت میگی؟

کجای کرجه بی زحمت میگی؟

شاهین ویلا.هر روز صبح و عصر وقت میدن. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
شاهین ویلا.هر روز صبح و عصر وقت میدن. 

ممنون عزیزم 

من بدون اغراق اگر نصف دکترهای اطراف کرج رو نرفته باشم یک سومش رو حتما رفتم. ولی الان یکساله فقط پیش ایشون میبرم. واقعا دانش خوبی دارن. اکثر داروهاشون یه کم گرونه ولی با بیس گیاهی هستس اکثرش. تا مجبور نشن آنتیبیوتیک نمیدن. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
من بدون اغراق اگر نصف دکترهای اطراف کرج رو نرفته باشم یک سومش رو حتما رفتم. ولی الان یکساله فقط پیش ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792