2777
2789
عنوان

امروز خیلی خوشحااااالم❣

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 70 پست
واقعا از گوگل یاد گرفتین؟؟؟؟

اره اول سر انداختن بعد بافت زیرو رو بعد بافت رکن یا بگیر یه مدت تمرین کن بعد کش باف  وبافتای دیگه یاد بگیر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مرتب و خوشگل بافتین  کاش اگه میدونین بگین از کدوم سایت و اینا  چون خیلی هاشون الکیه ...

سایت خاصی نیست من مثلا می زنم اموزش سر انداختن کلی کلیپ می یاد هر کدوم که بهتره نگاه می کنم یا بعضیا اموزشا نوشتاریه اسکرین می گیرم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

گلم این چه حرفیه  حتما که قرار نیست اتفاق بزرگ و خاصی بیفته  شادی های کوچولو کوچولو  ...

نمی خوام ناراحتت کنم 

پدر بزرگم دیروز فوت شدن

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
نمی خوام ناراحتت کنم  پدر بزرگم دیروز فوت شدن

خدا رحمت کنه 

روحش مورد قرین رحمت الهی باشه ایشالله 

منم مادربزرگمو از دست دادم و به شدت دلتنگشم میدونم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
سایت خاصی نیست من مثلا می زنم اموزش سر انداختن کلی کلیپ می یاد هر کدوم که بهتره نگاه می کنم یا بعضیا ...

حتما یه نگاهی میندازم ببینم میتونم یا نه 

دستتون درد نکنه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از آموزشها.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی