2777
2789
عنوان

معیار ازدواج

398 بازدید | 21 پست

سلام 

به نظرتون معیار مردا برای ازدواج چیه 

یعنی یه دختر چه ویژگی هایی  باید داشته باشه که یه مرد عاشقش بشه من سی سالمه ازدواج نکردم 

تا حالا خواستگار خوب نداشتم 

به دلیل وضع مالی ضعیفمون که فامیل نه معرفی میکردن کسی  رو نه خودشون برای پسراشون پیش قدم شدن دلیل دیگه هم اینکه چهره زیبایی ندارم چهره ام معمولیه  دوسه تا معرفم به چنتا اقا عکسمو نشان دادن  این اقایون پسندم نکردن  به این نتیجه رسیدم باید خوشگل باشی تا بتونی ازدواج کنی احساس میکنم مردا دخترای با چهره معمولی دوست ندارن  پولم ندارم برم جراحی های زیبایی انجام بدم  نظر شما خانمای متاهل چیه  

خدایا کمکم  کن

منم 30 سالمه و مجردم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایمان اخلاق منطقی و واقع بین بودن اهل چشمو هم چشمی نبودن و...

پسرا اصلا ملاکشون این چیزا نیست

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

منم فکر میکردم معیارشون قیافس تا اینکه خلافش چندین بار بهم ثابت شد😶 من فکر میکنم قسمته بیشتر و جذب

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈

اسی جونم خودتو ناراحت نکن. منم تقریبا مثل خودتم. آرایش کن به خودت برس. بعده کرونا رفت و آمدای اجتماعیتو بیشتر کن

اعتماد ب نفس و دیگر  هیچ

آدمی که قیافه داره اعتماد به نفس داره همه دوسش دارن ولی من خیلی تنها و غریبیم آدم تو هر محیطی قرار میگیره خوشگل نباشه کسی نزدیکش نمیاد که باهاش دوست بشه و رفت و امد کنه 

خدایا کمکم  کن
اسی جونم خودتو ناراحت نکن. منم تقریبا مثل خودتم. آرایش کن به خودت برس. بعده کرونا رفت و آمدای اجتماع ...

ارایش زمینه میخواد به اونایی که زمینه ندارن ارایش نمیاد

خدایا کمکم  کن
این طور نیست.من هم قیافه ام خوبه،هم پول داریم ولی بیست و نه سالمه و خواستگار خوبم ندارم!

خب منم شرایط تو رو داشتم امیدوار بودم ازدواج کنم یه روزی چون عقل مردم به چشمشونه همه چیو تو ظاهر میبینن

خدایا کمکم  کن
خب منم شرایط تو رو داشتم امیدوار بودم ازدواج کنم یه روزی چون عقل مردم به چشمشونه همه چیو تو ظاهر میب ...

اینجوری فکر نکن.من واقعا امیدی ندارم دیگه! ولی خیلی دختر دیدم که از نظرم زیبا نبودن و وضع مالی خوبی نداشتن،اما شوهر خوبی کردن.به شانسه.نه به ظاهرت یا تلاش یا هرچی.