2777
2789
عنوان

دولیکو سفال

80 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من ۳۵هفته باردارم ۳۰هفتگی بخاطر رسد جنین رفتم سونو رنگی داپلر که دکتر گفت مشکلی ندارع فقط قطر سر جنین دوهفته کمتر نسبت به سنش بعد جمجمشم دولیکو سفاله دکترم گفت مشکلی ندارع باز بعد عید فرستاد سونو رنگی همینجوری قطر یر جنین تو ۳۲هفتگی بود و سن جنین ۳۴هفتگی جمجه هم دولیکو سفال کیا مث من بودن خیلی نگرانم از نظر رشد مغز و اینا هیچ مشکلی ندارع همه انومای وغربالگریامم خوب بودن بچه هم بریچه و ارثم نداربم کیا مث من بودن بعد دنیا اومدن خوب شد یر جنین چبکار کردن توروخدا کمک کنید

[QUOTE=131972695]نگران نباش عزیزم واسه من سرش 4 هفته از سن بارداری بزرگتر بود هیچی نبود اللنم داره با پا میزنه رو سین ...[/QUOTEخدا ببخشه برات ❤❤

از نظر شکل ظاهریش خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.