2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه تعیین جنسیت با کلم قرمز دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 39214 بازدید | 71 پست
اره یه پسر دارم دوس دارم این دخترباشه ان تی گف احتمالادختره خداکنه درست حدس زده باشه ولی گف قطعی نیس ...

پس اگر اینقدر دلت دختر میخواد چرا تیکرتو صورتی نزدی!!!؟؟؟ اگه پسر بود ان تی مشخص بود صد در صد دخترهههه

مرسی گلم😍اولین نفری هستی ک گفتی شبیه دختره ان شاءالله ک دختر باشع میام خبرت میکنم🥰

دکتر سونوگرافی گفته احتمالا دختره پس اولین نفر اون بوده که گفته احتمالا دختره معلومه دلت بر خلاف زبونت پسر میخواد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگر اینقدر دلت دختر میخواد چرا تیکرتو صورتی نزدی!!!؟؟؟ اگه پسر بود ان تی مشخص بود صد در صد دخترهه ...

میترسم صورتی کنم بعد انومالی بگه پسره بخوره تو ذوقم 🥺میخام بگه دختره بعد عوضش کنم😍😍😍

دکتر سونوگرافی گفته احتمالا دختره پس اولین نفر اون بوده که گفته احتمالا دختره معلومه دلت بر خلاف زبو ...

گف خطا داره فقط خدا میدونه چقدر عاشق دخترم بعد همه گفتن پسره میگم از الان خودمو خوشحال کنم بعدش بخوره ت ذوقم

گف خطا داره فقط خدا میدونه چقدر عاشق دخترم بعد همه گفتن پسره میگم از الان خودمو خوشحال کنم بعدش بخور ...

عزیزم همه هر چی گفتن مهم نیست فقط و فقط حرف سونوگرافیست مهمه که احتمال دختر داده اونه که جنسیت رو درست میگه نه همه... شک نکن دختره بچت تیکرتو صورتی کن دختر دار شدی البته اکثرا که بچه ی اولشون پسره مثل شما باور نمیکنن بچه ی دومشون دختره 

عزیزم همه هر چی گفتن مهم نیست فقط و فقط حرف سونوگرافیست مهمه که احتمال دختر داده اونه که جنسیت رو در ...

مرسی گلم 😍اره بقول شما باور نمیکنم حس میکنم برم دوباره میگه پسر قلبم اینقدر تند تند میزد وقتی رفتم سونو

اره یه پسر دارم دوس دارم این دخترباشه ان تی گف احتمالادختره خداکنه درست حدس زده باشه ولی گف قطعی نیس ...

عزیزم.ان شالله مراد دلت باشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بیشتر شبیه دختر هست گلم

انشاا...ده روز دیگه میرم سونو میام میگم اینجا چی بوده😘😘😘فقط ببخشید اکه روی سمت راست و چپ رحم گفتین موقع سونو اینقدرتکون میخورد که مجبور شدم یه دقه نفس نکشم تا بشه ازش عکس گرفت.🥰یعنی یه سمت نبود

انشاا...ده روز دیگه میرم سونو میام میگم اینجا چی بوده😘😘😘فقط ببخشید اکه روی سمت راست و چپ رحم گفتی ...

نه گلم شکل کیسه گرد هستش.ان شالله هرچی خیره.و هرچی دوست داری همونه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ