2777
2789

خواهشااگه تجربه دارین بگین اخه تاحالا من همچین چیزی رو نشنیدم...

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فرقی میکنه؟!!!

الان که نمیشه دیگه رفت پیاده روی با وجود قرنطینه بودن و کرونا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

خیر فقط دکترت می تونه تشخیص بده منو خواهرشوهرم با هم بچه دوممون رو حامله شدیم هر دو مون استراحت داد دکتر کلا چون بچه دوم رحم سست تره نیازی به پیاده روی به اون صورت نداره

دلیلش رو نگفت؟ چه خطری میخواد داشته باشه، وقتی به خودت فشار نیاری  و به اندازه باشه

گفت جاریم توبارداری چهارمش روری دوساعت پیاده روی میکرد بعد زایمان خیلی سختی داشته

خیر فقط دکترت می تونه تشخیص بده منو خواهرشوهرم با هم بچه دوممون رو حامله شدیم هر دو مون استراحت داد ...

تواین اوضاع نمیتونم برم  دکترم احتمالا مطبش بستس

اخه من توبارداری اولم ازتاریخ زایمانم گذشته بود بعد رفتم دکتر که بهش بگم چکارکنم اون شب خیلی پیاده روکرده بودم همه بازارو گشتم پاهام هم بدجور ورم کرده بود روز بعدش صبح من زایمان کردم زایمانم هم راحت بود تقریبا