2777
2789
عنوان

همه میگن طرفمون ساده باشه من از سادگی طرفم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 44 پست
همون اول عجيب بود ك تو جذاب بود اين خصوصيات واست😐

پیش خودم میگفتم این دوره زمونه همه دو رو هستن و با سیاست اما اینا چقد صاف و ساده ان

اما چشمت روز بد نبینه وقتی اومدن توشون فهمیدم قضیه چطوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این مشکل چطور کنار بیام ؟ دوستان با تجربه منو راهنمایی کنند . دیگه بریدم . خدا اجرتون بره

اهمیت نده بهشون اینم ک میگی فک میکنن منم مثل خودشون حسودم اگ ی بار ی چیزی گفتن ک مثلن تو خسودیت بشه بگو خداروشکر من ک بخیل نیستم از پیشرفت بقیه خوشحال میشم درکل اگ شوهرت خوبه ب این حرفا اهمیت نده بچسب ب زندگیت 

ساده حسود و دنبال چشم و همچشمی ندیده بودم والا. به نظرم با هم منافات داره

چراخانم هست من دیدم ازین خانواده ها ..ببخشیداستارتر اینهامریضی اعصاب وروان دارن به نظرم وتوفقط بایدروی همسرت کارکنی یادش بدی کم کم 

ماهم یکی داریم توفامیل بنده خداسوژه خنده مردم شده اذیت میکنن خیلی ساده وزودباوره دختردم بخت داره ...

اتفاقا مال و اموال در قدیم زیاد داشتن سر همین خصوصیت همه رو از دست دادن و الان هییییچی ندارن 

پیش خودم میگفتم این دوره زمونه همه دو رو هستن و با سیاست اما اینا چقد صاف و ساده ان اما چشمت روز بد ...

منم همین فکرشمارو کردم و ازدواج کردم اما بعد دیدم اصلن اینا تو فامیل خیلی عقبن و پر ادعان میگن همه بدن فقط ما خوبیم خیلی ام حرفی اند و بشدت حسود من قشنگ درکت میکنم اگ شوهرت خوبه خانوادشو ول کن رو شوهرت کار کن

فامیل شوهر منم همینطور بودن البته پر ادعا مثل طبل تو خالی من خیلی اذیت شدم باهاشون جداشدم البته من ع ...

اینا هم چون قدیم وضعشون خوب بوده خیلی حس غرور دارن و میگن ما اینجور بودیم و ما خان بودیم واسه خودمون اما چه فایده مستاجریش افتاده به ما 

جلوی فامیل باهم دعوا می کنن فحش میدن یه دقیقه بعد هم آشتی می کنن هرچی میگم جلو بقیه اینکارو نکنید میگن اونا هم از خودمونن همه رو خودمونی میدونن .

و به خودشون میبالن که کینه ای نیستن و هیچی تو دلشون نیست

جسارتا سر این مسئله جدا شدید ؟

ن من شوهرم خیلی بد بود اخلاقش خیلی خسیس بود و خانوادشم خیلی دخالت میکردن خیلی اذیتم کردن همش گریه میکردم خانوادمم کفتن تا عقدی تموم کن بره همش نشین گریه کن واقعن راحت شدم من شوهرمم خوب نبود دهن بین بود خیلی بد بود

چرا ؟

این همه ازشون حرف زدی معلومه که اینا ساده نیستن ادم های بی فکر ودهن بین دنیا دوستن

تعریف صاف وساده اولین تعبیرش تو ذهن ادم مثلا یه ادم خوب و بی الایشه اینا که گفتی اصلا به این خانواده نمیومد

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍