خانواده شوهرم خیلی خصایص دارن اما چیزی که خیلی بولده سادگیشون . اوایل واسم جذاب بود که انقد صاف و سادن و حتی ساده بودنشون جذبم کرد . اما بعد چندسال برام زجراوره . اخه مگه میشه یه آدم انقد سااااده باشه . اینطور بگم که کاملا به صورت غریزی زندگی می کنن و چیزی به نام فکر واسشون معنی نداره .
با این مشکل چطور کنار بیام ؟ دوستان با تجربه منو راهنمایی کنند . دیگه بریدم . خدا اجرتون بره
اهمیت نده بهشون اینم ک میگی فک میکنن منم مثل خودشون حسودم اگ ی بار ی چیزی گفتن ک مثلن تو خسودیت بشه بگو خداروشکر من ک بخیل نیستم از پیشرفت بقیه خوشحال میشم درکل اگ شوهرت خوبه ب این حرفا اهمیت نده بچسب ب زندگیت
پیش خودم میگفتم این دوره زمونه همه دو رو هستن و با سیاست اما اینا چقد صاف و ساده ان اما چشمت روز بد ...
منم همین فکرشمارو کردم و ازدواج کردم اما بعد دیدم اصلن اینا تو فامیل خیلی عقبن و پر ادعان میگن همه بدن فقط ما خوبیم خیلی ام حرفی اند و بشدت حسود من قشنگ درکت میکنم اگ شوهرت خوبه خانوادشو ول کن رو شوهرت کار کن
ن من شوهرم خیلی بد بود اخلاقش خیلی خسیس بود و خانوادشم خیلی دخالت میکردن خیلی اذیتم کردن همش گریه میکردم خانوادمم کفتن تا عقدی تموم کن بره همش نشین گریه کن واقعن راحت شدم من شوهرمم خوب نبود دهن بین بود خیلی بد بود
این همه ازشون حرف زدی معلومه که اینا ساده نیستن ادم های بی فکر ودهن بین دنیا دوستن
تعریف صاف وساده اولین تعبیرش تو ذهن ادم مثلا یه ادم خوب و بی الایشه اینا که گفتی اصلا به این خانواده نمیومد
تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍