2777
2789
عنوان

همه میگن طرفمون ساده باشه من از سادگی طرفم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از حالا واسه اینده بچه ام نگرانم و هم واسه خودم که نکنه منم به مرور اینجور بشم و صبح تا شب سرم تو زندگی مردم باشه

حتی جوراب پوشیدن بچم . وزنش . قدش همه رو مقایسه می کنن .

شاید من دلم بخاد یه مدرسه خوب بفرستمش

مطمئنا اگه بتونن نوه های دیگه هم میفرستن اگه نتونن انقد زیر گوش شوهرم میخونن که نزارن بره .

اگه سرتر باشه میگه فلانی هم باید ببریم دکتر لاغره  به اینم بریم بخوره و ...

اگه کمتر باشه میگن عقب موندست و هیچی حالیش نمیشه و ...

اینا ساده نیستن با این اوصافی که گفتی

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

ماهم یکی داریم توفامیل

بنده خداسوژه خنده مردم شده

اذیت میکنن

خیلی ساده وزودباوره

دختردم بخت داره

البته خانمش مالی واینهاروجمع کرده زندگیش به راهه

وگرنه اونارم به بادمیداد

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

چون خودشون حسادت دارن مثلا منم به چشم خودشون میبینن بهم به یه حالتی میگن فلانی ماشین خریده فلانی خونه خریده فلانی به تو حسودیش میشه من همیشه خنثی بودم یا میگم خدا رو شکر خریدن اما انگار کر هستن و باز تکرار مکررات و همه رو به چشم خودشون میبینن هر چقد سعی کردم نشون بدم برام مهم نیست اما اصلا گوش شنوا ندارن .

و سر همین سادگی که میگم همه چیزو میگن حتی حسادت هاشون تماااام چیزهایی که تو مغزشون میگذره رو به زبون میارن.  

یکی نیست بگه جای این حرفها بشینید سرتون به زندگیتون باشه که روز به روز بدتر نشی .

تنها دلخوشیم اینه که میگم از روی سادگیه و سیاست ندارن. اما بعد چند سال عذاب اور شده تحمل این رفتارهای 100 سال پیش .

یا مثلا شوهرم جلو دوست فامیل میگه چقد خرج کردی ؟ نریم فلان جا گرونه ؟ یا من از فلانی بدم میاد و ... هر چی میگم نیازی نیست بگی این حرفها باید بین خودمون رد و بدل بشه اما نمی شنوه .

تو این چند سال حرفی نبوده که بین خودم و خودش بمونه کل ملت حتی کسی که سالی یه بار ببینیم از درامدمون رابطمون چیزهای شخصی مطلع میشه بارها میگم نگووووو اما ...

منم حس بد و انرژی منفی ازشون می گیرم و شخصیتم طوریه که اونا اونجور رفتار می کنن و بهم میریزن عذاب وج ...

ولشون کن بابا به اینهاتوجه کنی تاآخرعمربایددرجابزنی ...این مشکل خودشونه بخودشون مربوطه

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده

نمیشه محل زندگیتونو جدا کنید یا یکاری کنی شوهرت ارتباط کمتری با خانوادش داشته باشه؟

یا ببرش مشاوره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...